Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage communicatie & organisatie bij AORTA in Utrecht

Wil jij je talent voor communicatie & organisatie in praktijk brengen en laten groeien? Heb je interesse in ruimtelijke ontwikkelingen in Utrecht? Architectuurcentrum AORTA zoekt een enthousiaste en creatieve stagiair(e) voor onze locatie midden in de stad!

24 - 32 uur per week
€250 Per maand

Wat ga je doen?

AORTA is het onafhankelijk platform voor het gesprek over stedelijke ontwikkeling in stad en regio Utrecht. Met uiteenlopende activiteiten verbinden wij de creatieve industrie, bouwende partijen, bewoners, wetenschap en politiek rond ruimtelijke vraagstukken. We organiseren onder meer kennisbijeenkomsten, onderzoek, workshops en rondleidingen. Daarnaast bereikt AORTA een breed publiek met tours, educatieve programma’s en culturele evenementen, zoals de jaarlijkse Dag van de Architectuur in Utrecht.

Stage communicatie en organisatie

Als stagiair bij AORTA werk je mee aan het zichtbaar maken van de organisatie en het soepel laten verlopen van onze programma’s. Activiteiten bestaan uit het creëren en verzamelen van content voor onze website, nieuwsbrief en social media. Denk aan schrijven of redigeren van teksten, maken van foto’s of video’s of andere uitingen gericht op onze doelgroepen.  Afhankelijk van je interesse en stageopdracht is er ruimte voor het schrijven en uitvoeren van een communicatieplan voor één van onze programma’s. Daarnaast vervul je rol in de organisatie en ondersteuning van onze evenementen en programma’s. Tijdens je stageperiode word je begeleid door een ervaren marketing-communicatieadviseur.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiast persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent creatief, hebt een vlotte pen en je bent sterk in het gebruik van verschillende sociale media. Je hebt een proactieve houding en bent in staat zelfstandig taken uit te voeren. Je vindt het leuk om zo nu en dan te ondersteunen bij weekend- en avondproducties. Ervaring met WordPress en Adobe Photoshop Elements is een pré. Behalve communicatie- en organisatieskills zoeken we ook iemand met interesse in ruimtelijke ontwikkeling en architectuur. Dat maakt het werk boeiender en het helpt om onze doelgroepen beter te begrijpen.

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) ben je onderdeel van ons vaste team bestaande uit een directeur en  een marketing-communicatieadviseur met daaromheen een schil van zzp’ers en vrijwilligers. Je komt daardoor in aanraking met alle facetten van het vak. In een open en informele werksfeer mag je initiatief tonen en je mening laten horen. Je krijgt volop de kans om te leren en te groeien in je vak.

Je krijgt je eigen werkplek op ons kantoor in het oude stadhuis in de binnenstad van Utrecht. Er is naast de uitvoering van de reguliere werkzaamheden ook ruimte voor het – in overleg – opzetten en uitvoeren van een zelfstandig (afstudeer)onderzoek binnen onze organisatie.

De stageperiode start bij voorkeur vanaf september 2021 en kan 3 tot 6 maanden duren. Afhankelijk van je je studieschema kan de periode ook later in het collegejaar van start gaan.

Wij bieden een gangbare stagevergoeding.

Wat wij bieden

  • Plek in gemotiveerd en informeel team
  • Gangbare stagevergoeding
  • Werkplek in centrum Utrecht

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Communicatief sterk
  • Creatief
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€250 Per maand
Verantwoordelijk voor
Meedenken en meewerken in het communicatieve en organisatorische proces

Utrecht | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.