Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage bij Oma's Soep! in Amsterdam

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming met als doel: eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Dit doet Oma's Soep door kookdagen voor eenzame ouderen te organiseren. Deze kookdagen worden gefinancieerd door verse soepen en stampotten te verkopen. We verkopen onze soepen en stamppotten in o.a. Albert Heijn, Spar, Gorillas en Picnic. Onze droom is om door heel Nederland jong en oud samen te kunnen brengen, en om dit te realiseren moeten wij meer soep gaan verkopen. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste stagiair, die samen met het fulltime team, die mogelijkheden gaat onderzoeken om ook Oma’s Soep op te zetten in het buitenland. Een stage met heel veel verantwoordelijkheid en impact!

Wat ga je doen?

Wat zoeken we in jou?

Je zit vol met positieve energie, bent creatief, gaat zelfstandig te werk en je bent van nature sociaal sterk. Je wordt enthousiast van het bedenken van nieuwe ideeën om Oma’s Soep succesvol te maken in het buitenland. Jij bezit over het vermogen om de juiste keuzes te maken wat betreft de expansie naar het buitenland op basis van de juiste gegevens en informatie. Tegelijkertijd kan jij je ideeën snel omzetten in actie en ben je niet bang om ‘koud’ mensen op te bellen. Tot slot, ben je analytisch sterk en kan je makkelijk mensen bij elkaar krijgen.

Wat ga je allemaal doen?

Wij geven jou graag de verantwoordelijkheid de eerste stappen te zetten naar Oma’s Soep in het buitenland. Dit wordt jouw dagelijkse bezigheid en dit zal jij steeds in samenwerking doen met de oprichter en andere mensen uit het team van Oma’s Soep. Voor dit onderzoek zal je contact zoeken met retailers, studentenverenigingen en soepproducenten in het buitenland. Na het zoeken van de beste plek om te beginnen met Oma’s Soep in het buitenland, zal je verantwoordelijk worden om in dit land een studentenbestuur op te zetten. Oftewel, je gaat een bezoekje doen aan Londen, Berlijn of Stockholm (afhankelijk van de keuze van de stad)!

Jouw rol?

Je krijgt een kijkje in de keuken van een van de snelst groeiende sociale startups, leert over de opkomende duurzame voedselindustrie en komt in contact met grote bedrijven die ook Oma’s Soep willen afnemen of laten groeien. Een omgeving waarin je de vrijheid krijgt jezelf razendsnel te ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid van ons om te laten zien hoe jij zelfstandig te werk gaat. Jij komt in een sociaal en ambitieus team terecht waar jij jezelf snel zal thuis voelen.

Wat wij bieden

  • Grote verantwoordelijkheid waarin jij al je creativiteit kwijt kan
  • Werken in een jong team
  • Kans op een vast contract
  • Begeleiding van de eigenaren

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • Samenwerken
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€250,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Business Development, marketing en sales

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.