Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketingstagiair Print.com in Deventer

Het avontuur voor de printreiziger die per 1 september vlieguren wil maken. Stap aan boord en ga met ons mee op deze internationale printreis met destination WOW! Print.com bouwt een wereldwijd printplatform dat leveranciers, professionals en klanten met elkaar verbindt. Naast het ontwikkelen van online tools produceren we onze producten in eigen huis en gaan we voor betrouwbaarheid en first class service.

30 - 40 uur per week
Tussen €5,00 en €500,00 per uur

Wat ga je doen?

Route:
Als Print Explorer bij Brand & Concept lever je een belangrijke bijdrage aan onze ambitie om de wereld te veroveren. Bij deze rol ben je namelijk medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van de online marketing- en communicatieroute. Het reisdoel: zorgen dat we bij nóg meer professionals op de radar verschijnen. Een belangrijke klus dus! Gelukkig heb jij als hbo-student marketing, communicatie, commerciële (bedrijfs)economie, small business of een soortgelijke studie de juiste kennis op zak. Tijdens deze reis ga je meewerken om onze reisdoelen te behalen.

Hotspots:
Hoewel je deze printreis deels zelf samenstelt op basis van je interesses, hebben we wel alvast een aantal hotspots voor je klaargezet. Zo zul je geregeld een uitstapje maken naar onze socialmediakanalen en ga je op ontdekkingstocht in verschillende Wordpress-omgevingen. Hoe zit het trouwens met je talenkennis? Om deze rol goed te kunnen vervullen is het namelijk belangrijk dat je een aardig woordje ‘SEO’ spreekt.

Excursies:
Vanuit Deventer hebben wij een directe verbinding met onze vestigingen in zowel Nederland als in het buitenland. Ga erop uit, doe kennis op van de vele culturen, ambachtelijke producties, ultramoderne machines, gestroomlijnde processen en maak kennis met de bemanning all over the world.

  • Deventer, NL         –        Home base
  • Schijndel, NL         –        Large Format Print Production
  • Oss, NL                      –     Offset & Digital Print Production
  • Kampen, NL             –      Textile & Promotional Print Production
  • Amsterdam, NL      –      Office Hub
  • Parijs, FR                   –      Office Hub
  • Brussel, BE               –      Office Hub
  • Würzburg, DE          –      Office Hub

Dagprogramma:
De dag begint tussen 8.00 en 9.00 uur. Je pakt een lekker bakje koffie of thee en werkt de status van alle lopende zaken bij ter voorbereiding op de dagelijkse stand-up met je team. Nadat jullie elkaar een korte update hebben gegeven ga je aan de slag met een campagne waar je mee bezig bent. Je werkt een paar nieuwe ideeën uit, maar al schrijvende merk je dat je wat extra input nodig hebt. Tijd om even te brainstormen met een van de marketeers. Dat blijkt een goede zet, want hij heeft een tijdje geleden een campagne voor dezelfde doelgroep uitgerold. Je werkt je opzet bij op basis van zijn input en zet voor volgende week alvast een vervolgafspraak in de agenda. Na de lunch is het tijd om in Wordpress te duiken. Een van de websites scoort namelijk niet zo hoog in Google. Na wat onderzoek kom je erachter dat een kleine aanpassing een behoorlijke boost geeft aan de rankings. Wat een kick! Je sluit de dag af met een analyse van de socialmediaberichten die de afgelopen paar maanden zijn geplaatst. De punten die je opvallen mail je rond en voordat je het weet is de dag alweer voorbij.

Reisgezelschap:
Op onze thuisbasis in Deventer werken we met ruim 70 printnerds. Daarvan werken er 10 in jouw team, Brand & Concept. In totaal zijn we met meer dan 150 crewmembers.

Verzorging:
All-inclusive. Want niet onbelangrijk op grote hoogte; goed drinken! Wij serveren heerlijk koud water, goede koffie en op de vrijdagmiddag ook nog eens een lekker (fris)drankje. Ook tijdens de vlucht wordt er aan je gedacht. Kom even uit je stoel, los van je scherm en lunch gezellig samen met je collega’s. Karin, ons vaste gezicht in de galley, verzorgt dagelijks een heerlijke lunch.

Accommodatie:
Geniet vanaf jouw werkplek van een eindeloos uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Iedere dag een ander prachtig vergezicht; wisselende waterstanden, wilde dieren en vele soorten vogels. Een goed excuus om wat langer te blijven is toch wel de adembenemende zonsondergang, jij zit front row.

Vervoer:

Ruim 200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dichtbij een bushalte en op slechts 8 minuten fietsen vanaf het centrum van Deventer en het centraal station.

Lokale cultuur:
Deventer, een échte Hanzestad en al sinds 1400 een drukkersstad. Met een historisch stadscentrum, een gezellig plein en veel activiteiten is Deventer een levendige stad in een prachtige omgeving. Jouw collega’s bij Print.com hebben een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar en zijn een goede mix van ervaren printnerds en jonge, ambitieuze techies. Een platte organisatie met een start-up-mentaliteit waarbij je zelf jouw groeipad ontdekt en gemakkelijk van eiland naar eiland hopt.

Prijs:
Deelnemen aan dit avontuur is kosteloos. Sterker nog, we betalen jou een mooie vergoeding voor de ervaring die je op gaat doen.

Praktische info:

Wees voorbereid op een turbulente vlucht op hoge snelheid waarbij ambitie, motivatie en passie absolute musthaves zijn. Houd wel voldoende ruimte vrij in je koffer voor alle nieuwe kennis, ervaringen en contacten die je onderweg gaat oppikken. Fijne souvenirs die je absoluut gaan helpen op de rest van je carrièrepad!

Beoordelingen:
Beoordeeld met een 8 door Mark (Online Marketeer, Brand & Concept). Stuur hem gerust een bericht voor meer informatie over het bedrijf, de cultuur of het team.

Now boarding!
Stuur jouw persoonlijke reisdocument (cv), een korte beschrijving van de locaties die jij al hebt aangedaan en natuurlijk een beschrijving van jouw toekomstige droomreis naar --> zie contactinfo

Ps. voor recruiters hebben we geen plek aan boord. We kiezen graag zelf ons reisgezelschap.

Wat wij bieden

  • Ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Veel vrijheid
  • Gezellige borrels

Wat wij vragen:

  • Samenwerken
  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • 1 tot 2 jaar
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Deventer
Werkuren per week
30 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
Tussen €5,00 en €500,00 per uur
Verantwoordelijk voor
SEO/SEA onderzoek, Social media, concurrentenanalyse

Deventer | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.