Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Sales & Marketing bij Imediate (per direct) in Hilversum

Wil jij aan de slag in de media met een leuk en creatief team?! Meld je dan nu aan bij Imediate voor een Stageplek, waar je bijdraagt aan de totstandkoming van de vakuitgaves. Zoals Entertainment Business (muziek-, film- en game-industrie), EB Live (live entertainmentindustrie) en onze jaarlijkse EB Festival Guide. Email: wanda.kreuning@imediate.nl

Beschrijving

iMediate is een bureau voor content marketing met een focus op retail. Wij ontwikkelen en produceren onder andere lifestylemagazines, flyers, digitale magazines, webcontent en mobile apps voor retailorganisaties als Media Markt, Superunie, Plus, Sligro en diverse andere. Deze middelen worden steevast ontwikkeld op basis van een heldere contentstrategie. Daarnaast produceert iMediate b-2-b content voor de entertainment-, bouw- en foodmarkt.

Stageomschrijving

De nadruk tijdens de stageperiode zal liggen op het ondersteunen van en meewerken met de salesafdeling. Zo draag je jouw steentje bij aan de totstandkoming van de vakuitgaves Entertainment Business (muziek-, film- en game-industrie), EB Live (live entertainmentindustrie) en onze jaarlijkse EB Festival Guide.

Naast het verrichten van diverse werkzaamheden binnen het marketing- en sales-spectrum, wordt er natuurlijk ook voldoende tijd vrijgemaakt voor het uitvoeren van een eventuele praktijkopdracht/onderzoek, die in overleg wordt vastgesteld.

Enige aantoonbare affiniteit met de bediende markten is geen must, wel een duidelijke pre. Mocht je niet bang zijn om de telefoon op te pakken (evt. call center ervaring), dan heb je echt een streepje voor en kunnen we je stage extra diepgang geven.

Onze voorkeur een HBOer die 4 dagen wil werken en 1 dag naar school gaat.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct per email en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!



Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO
Plaats
Hilversum
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Hilversum | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | Middelbare school | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.