Helaas, deze vacature is niet actief.

STAGE: ONLINE CONTENT MARKETING EN COMMUNICATIE

Volg jij momenteel een HBO- of WO-opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie en vind je het leuk om creatief bezig te zijn met (online) content? Dan is de Stichting Circular BIobased Delta misschien wel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

STAGE: ONLINE CONTENT MARKETING EN COMMUNICATIE

Volg jij momenteel een HBO- of WO-opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie en vind je het leuk om creatief bezig te zijn met (online) content? Dan is de Stichting Circular BIobased Delta misschien wel op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Stichting Circular Biobased Delta werkt aan een prachtig doel: het versnellen van de transitie richting een circulaire biobased economie. Om minder fossiele grondstoffen in te zetten en CO2 uitstoot te reduceren in lijn met de Nationale klimaatdoelen. Dit doen wij door projecten en netwerkbijeenkomsten te initiëren en (keten)samenwerkingen te faciliteren.

Wat ga je doen?

Ons regionale netwerk is uniek en groeiende en daar hoort een inspirerende en informatieve website bij. Binnenkort lanceren we een nieuwe versie van de website en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Met name op het gebied van content marketing in de breedste zin van het woord, zoeken we een enthousiaste, gezellige teamspeler die graag gedreven en zelfstandig aan de slag gaat met teksten, publicaties en info-graphics. Zo proberen we iedere maand weer het meeste uit onze online artikelen te halen; op de website, social media en de nieuwsbrieven. Ook organiseren wij maandelijks Webinars en netwerkbijeenkomsten, waar jouw communicatietalent goed van pas komt.

Wat verwachten we van jou?

 • Je vindt het een uitdaging om complexe content te vertalen in creatieve en aansprekende concepten.
 • Je bent een kei in plannen en organiseren
 • Je bent thuis in online marketing- en communicatie
 • Je hebt een vlotte pen, het liefst ook Engelstalig.
 • Je bent zelfstandig en flexibel
 • Je kunt omgaan met vrijheid
 • Beschikbaar per september voor minimaal 24 uur per week

 

Ben jij het communicatie talent die we zoeken en per September beschikbaar om, voorlopig vanaf je thuiswerkplek, mee te draaien? Dan helpen wij je graag om relevante ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden in de economie van de toekomst: de groene economie. Indien we weer fysiek naast elkaar kunnen werken, wordt je standplaats Breda of Bergen op Zoom. Wij bieden een stagevergoeding tussen de 300,- en 400,- euro per maand.

Interesse? Neem dan contact op!

Wat wij bieden

 • Flexibele werktijden
 • Goede stagevergoeding
 • Zelfstandigheid

Wat wij vragen:

 • Zelfstandig
 • Communicatief sterk
 • Creatief
 • 0 tot 6 maanden
 • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Over de Circular Biobased Delta

Om uitputting van natuurlijke rijkdommen te voorkomen en negatieve gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan is een transitie noodzakelijk naar een duurzame, CO2 neutrale economie waarin fossiele grondstoffen een minder grote rol spelen. Deels een circulaire biobased economie dus. Dit kunnen we realiseren als bedrijven, overheden en kennisinstellingen nauw met elkaar samenwerken. Stichting Circular Biobased Delta versnelt de transitie richting een circulaire biobased economie door projecten te initiëren en bedrijven te inspireren richting vergroenen en verdienen.

 Meer informatie op de website van de Stichting Circular Biobased Delta en Deltacommunity.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Breda
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €300,00 en €400,00 per uur
Verantwoordelijk voor
content marketing in de breedste zin van het woord,

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.