Helaas, deze vacature is niet actief.

Creatieve en enthousiaste stagiair(e) marketing en/of communicatie gezocht in Panningen

De Bibliotheek Maas en Peel is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) die zich gaat richten op de doelgroep jongeren (16-26 jaar).

Wat ga je doen?

De Bibliotheek Maas en Peel draagt bij aan een slimme en vitale gemeenschap waardoor iedereen volwaardig mee kan doen in de maatschappij. We werken hierbij vanuit onze kernwaarden teamspirit, ontwikkeling en verbondenheid, zowel extern als intern. De Bibliotheek Maas en Peel bestaat uit zes vestigingen in de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel. De standplaats voor deze stage is Panningen.

De afgelopen maanden heeft er een onderzoek plaatsgevonden naar de behoeften van de jongeren in onze regio. De resultaten van dit onderzoek bieden de basis voor de activiteiten die we de komende periode gaan opzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan podcasts of workshops, gericht op jongeren van 16 tot en met 26 jaar.

Ter ondersteuning van deze activiteiten gaan we starten met het maken van specifieke content voor deze doelgroep op onze socialmedia-kanalen. Het doel hiervan is om de jongeren makkelijker te kunnen bereiken, onze activiteiten onder de aandacht te brengen en een eigen community op te bouwen.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) die ons in het schooljaar 2021-2022 wil helpen bij het uitbouwen van onze socialmedia-kanalen voor jongeren.

Wat wij bieden

  • Leerzame stageplaats met veel ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling.
  • Uren in overleg
  • Startdatum in overleg

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • Creatief
  • Geen ervaring vereist
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wie ben je?
Je volgt een HBO-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie
Je bent op zoek naar een leerzame meewerkstage
Je bent creatief en vindingrijk bij het bedenken van
nieuwe content en brengt frisse inzichten met je mee
Je beschikt over kennis en ervaring met socialmedia-kanalen zoals Instagram en TikTok
Je beschikt over goede sociale vaardigheden
Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor jouw taken
Je bent (bij voorkeur) woonachtig in de gemeente Peel en Maas of gemeente Beesel

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Panningen
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€250,00 per uur
Verantwoordelijk voor
opzetten nieuwe socialmedia-kanalen voor jongeren, creëren van relevante en creatieve content voor jongeren, meedenken over fysieke en online activiteiten, ondersteuning bieden bij andere communicatiewerkzaamheden

Panningen | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.