Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Online marketing in sterk groeiende branche! in Diemen

Op zoek naar een derdejaars meewerkstage als Online Marketeer in een exploderende branche? Wij bieden een plek waar je veel uitvoerend werk zal doen en je daadwerkelijk zelf aan het stuur zit, bij een bedrijf met een informele werksfeer. Reageer snel ;)!

Wat ga je doen?

Wie is MeetingStore.nl?
MeetingStore.nl is bijna 5 jaar actief in de markt van audiovisuele communicatie. We richten vergaderzalen in met gave apparatuur, zodat men kan communiceren per video in een zeer hoge kwaliteit. MeetingStore.nl is, mede door de Corona crisis, gigantisch gegroeid en de verwachting is dat deze groei zich door zal blijven zetten. Klanten weten ons te vinden, daar we hebben we bewezen men te voorzien van het juiste advies. We hebben elke dag plezier in ons werk en zijn trots op de projecten die wij hebben mogen uitvoeren.

 

Wat worden jouw taken?

Om de groei vast te houden op de lange termijn, wordt er gekeken naar verbreding, dmv het opzetten van nieuwe takken van MeetingStore.nl. Je zult je richten op nieuw op te zetten webshops, in dezelfde branche, en draagt verantwoordelijkheid voor de technische invulling. Je zal nauw samenwerken met de Shop Owner, twee MeetingStore-salestoppers en onze Online Marketing-wizard, en zal gaan bijdragen aan de volgende werkzaamheden:

– Opzetten van nieuwe webshops (primaire taak)

– Invulling geven aan productportfolio met behulp van MeetingStore productmanager

– Google Ads campagnes opzetten, analyseren en strategie mede bepalen
– Het actueel houden van onze website en productpagina’s optimaliseren (SEO ready maken)
– Social Media strategie optimaliseren en berichten plaatsen op onze social media kanalen

 

Wat bieden we?
Het meest belangrijke: een werkplek waar je geen nummer bent maar echt mee werkt aan het resultaat van MeetingStore.nl. Je zit zelf aan de knoppen voor het eindresultaat en krijgt de vrijheid je ideeën te delen en te testen. Je werkt verder mee in een ambitieus team, waar plezier centraal staat en gezamenlijk wordt gestreefd naar het behalen van het doel. Op ons kantoor in Diemen (goede OV verbinding) heerst een informele sfeer en naast de vrijdagmiddagborrel worden, er regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Je krijgt een marktcomfort stagevergoeding. De startdatum is in overleg en de bedoeling is een aanstelling voor een langere periode.

 

Waarom jij?
Jij volgt een HBO-opleiding Multimedia & Marketing, Communicatie, Marketing & Communicatie of Commerciële Economie. Je bent gemotiveerd en op zoek naar een Online Marketing stage binnen een snel groeiende branche. Interesse in (moderne) techniek is een pré.

 

Meer informatie?
Ben jij dé persoon die we zoeken? Reageer dan snel. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kishwar voor meer informatie (contactgegevens te vinden via onze website).

Wat wij bieden

  • On the job ervaring
  • informele sfeer, met borrels
  • marktconform stagevergoeding

Wat wij vragen:

  • Probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandig
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Diemen
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €200,00 en €400,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Online marketing webshops

Diemen | Online marketing stage | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.