Helaas, deze vacature is niet actief.

Wedspiration zoekt FASHION blogger in Delft

TROUWJURKEN - Tijdens een stage bij Wedspiration, een klassiek trouwblog, ben je bezig met trouwjurken, trouwjurken en nog eens trouwjurken!

Beschrijving

Wie zoeken wij? Een vrouw die helemaal gek is van trouwjurken en een passie heeft voor bloggen. Je volgt een opleiding in de FASHION. Je schrijft blogs met de nieuwste trends en leukste ideeen. Daarnaast ga je een LOOK BOOK opzetten met de nieuwste japonnen. We gaan ons richten op de originelere en mooiere trouwjurken.

Wie zijn wij? Wedspiration is een trouwblog voor de klassieke en creatieve bruid. Jo-Anne is de eigenaar en regelt de content. Wij hebben een blogger in dienst die voor ons schrijft. Social Media wordt ook voor ons gedaan. Vloggen vinden we erg leuk!!

Wat bieden wij? De mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan en deze nieuwe tak binnen ons bedrijf vorm te geven. Je krijgt een stage vergoeding. Je mag gedeeltelijk vanuit huis werken, maar ook bij ons in Delft. Wij zijn erg flexibel alshet gaat m werktijden.

Wat verwachten we van jou? Een enthousiaste inzet met veel creativiteit en de wil om nieuwe dingen op te pakken en uit te voeren. Je werkt netjes en beheerst de nederlandse taal perfect.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Delft
Dienstverbanden
Stage

Delft | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.