Content Marketing in Rotterdam

Zoek je een originele leerplek waar jouw inbreng gehoord en gewaardeerd wordt? Ben je op korte termijn beschikbaar en heb je affiniteit met design, architectuur, toerisme en duurzaamheid?

Wat ga je doen?

Over Culture Campsite

Culture Campsite is een duurzame stadscamping én tentoonstelling met kleinschalige architectonische objecten gelegen in het historische Delfshaven, Rotterdam. Onze gasten slapen in een architectonisch object gemaakt van geupcyclede materialen en reststromen. Culture Campsite is een unieke ervaring tussen bezoeker, kunst, architectuur en duurzaamheid in het midden van Rotterdam. De slaapobjecten zijn ontworpen door verschillende kunstenaars, ontwerpers en architecten. Culture Campsite is opgericht door een groep kunstenaars en vormgevers om een breed publiek kennis te laten maken met een innovatieve kijk op architectuur en design en om op een ontspannen manier de horizon op het gebied van duurzaamheid te verbreden.

 

Wat ga je doen?

Je schrijft inhoudelijke stukken en aanstekelijke teksten voor verschillende doeleinden. O.a. voor publicatie op onze website, voor persberichten en voor onze sociale media kanalen. Aan de hand van onze bestaande én de door jouw gemaakte content kijk je hoe we deze nog beter kunnen inzetten en maak je hiervoor een plan van aanpak. Affiniteit met video en/of fotografie is een pré. In de rol van Content Marketing Stagiair(e) kan jij je creativiteit en gevoel voor vormgeving en tekst inzetten!

 

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding op het gebied van Marketing e/o Communicatie en je wordt er blij van om (Engelse en Nederlandse) teksten te schrijven. Je bent een secure werker maar verliest tegelijkertijd de to do’s niet uit het oog. Daarnaast heb je er geen moeite mee om van tijd tot tijd, na een briefing met de begeleider, zelfstandig te werken. En niet te missen; je hebt een duidelijke affiniteit met architectuur/vormgeving/kunst, duurzaamheid en toerisme.

 

Wat kan je verwachten?

Deze meewerkstage biedt jou veel ontwikkelmogelijkheden en de ruimte om zelfstandig te

werken. Uiteraard krijg je goede begeleiding vanuit ons team. Je mag overal zelf induiken en je krijgt veel vrijheid om zaken op jouw manier aan te pakken. Bovenal biedt deze stage een collegiale omgeving om veel te leren, maar ook plezier te hebben met een fijn team! Tot slot kan je afwisselend op locatie en thuis werken.

Wat wij bieden

  • Ontwikkelmogelijkheden en de ruimte om zelfstandig te werken.
  • Veel vrijheid om zaken op jouw manier voor te stellen en aan te pakken.
  • Leren maar ook plezier met een fijn team!

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • 6 tot 12 maanden
  • Minimaal een mbo-diploma;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Laat van je horen!

Stuur je motivatiebrief en CV, met eventuele relevante voorbeeld teksten door jou geschreven, per e-mail gericht aan Laura Abbink o.v.v. ‘stagiair(e) content marketing’.

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
8 - 16
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Je schrijft inhoudelijke stukken en aanstekelijke teksten voor verschillende doeleinden
Gepubliceerd op
30-04-2021

Rotterdam | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.