Helaas, deze vacature is niet actief.

Brand Manager Hof van Saksen in Den Haag

Beschrijving

Als Brand Manager Hof van Saksen zorg jij ervoor dat de omzetdoelstelling worden behaald en de premium positionering en het merk worden versterkt. Dit doe je door de grootste kansen voor groei te identificeren en een heldere marketingstrategie te bepalen. Je verbindt in deze uitdagende functie nieuwe en bestaande doelgroepen aan het merk Hof van Saksen. Dit bereik je door dat  je succesvolle marketingcampagnes ontwikkelt en de guest journey proactief verbetert.  Je volgt de trends en ontwikkelingen van de markt, de concurrentie en de consumentenbehoeften op de voet.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast uit :

 • Het opstellen en uitvoeren van het jaarlijks marketingplan en beheren van het bijbehorende marketingbudget
 • Eigenaar van premium positionering, merk identiteit en -imago
 • Leiden van de ontwikkeling van effectieve (online-) marketing campagnes in zowel creatie als media strategie i.s.m. externe bureaus
 • Monitoren van de verhuurresultaten en het commercieel (tactisch & strategisch) richting geven en bijsturen in activiteiten.
 • Samenwerken met en aanspreekpunt zijn voor het Resort Hof van Saksen en haar eigenaar Driestar. Daarnaast werk je ook intensief samen met de specialisten op de kantoren van Landal GreenParks op het gebied van Revenue Management, PR, Communicatie, Campagne, E-commerce en Finance.

Wij zoeken een resultaatgerichte en creatieve marketeer die de marketing strategie, plannen en resultaten van het resort naar een volgend niveau gaat brengen. Ga jij, met je kennis en ervaring van het werken voor een premium merk en/of  doelgroep, onze ambitie realiseren?

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een premium resort voor met name gezinnen met kinderen met luxe vakantieboerderijen en uitgebreide voorzieningen waaronder kwalitatief hoogwaardige restaurants en retail, indoor zwembad met spectaculaire glijbanen, spa & wellness en een groot aantal speelvoorzieningen en activiteiten voor kinderen. De ambitie is om het meest bijzondere resort van Europa te zijn. En blijven.

Jij bent professioneel, gedreven, verbindend en klantgericht. Iemand die zowel op strategisch, tactisch als operationeel goed kan schakelen met de diverse stakeholders. Daarnaast ben je flexibel, analytisch sterk en pragmatisch met een goed probleemoplossend vermogen. Je neemt leiding, kunt overtuigen en gaat een gesprek met stevige gesprekspartners niet uit de weg.  Je maakt het plaatje compleet als je:

 • WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5-8 jaar relevante werkervaring hebt in commerciële marketing rol,  met proven track record
 • Up-to-date kennis van online advertising, ervaring met het beoordelen van creatief werk (bijv. concepten, advertising, copy writing etc.) en in het werken met creatieve- en mediabureaus.
 • Je bent minimaal elke 2 weken, een dag op het resort Hof van Saksen aanwezig bent
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Krijg je na het lezen zin om ons premium merk Hof van Saksen nog steviger neer te zetten? Solliciteer dan vandaag nog! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur de vacature dan door. De sluitingsdatum van deze vacature is 23 april 2021.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Sanne Gehner (Manager Recruitment) bellen via 06-10906491 of via sanne.gehner@landal.com

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een salaris tussen € 3.704 – € 5292 bruto per maand op basis van 38 uur
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Laptop  en mobiele telefoon
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik 

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Ik werk intensief samen met andere collega’s waarbij er prettige en open werksfeer is.   ”
Marijn Gommans - Senior Revenue Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.