Helaas, deze vacature is niet actief.

Content Editor in Den Haag

Beschrijving

De content van onze website is voor onze klanten dé toegangspoort tot een heerlijke vakantie bij Landal GreenParks. De teksten en beelden stralen van A tot Z het Landal GreenParks gevoel uit. 

Er valt zoveel te vertellen over onze parken. Taalfoutjes of net die verkeerde foto leiden dan af van de boodschap. Er is geen detail dat jij niet driedubbel checkt voordat je het op onze site plaatst en geen werkdag is voor jou hetzelfde. Op deze manier krijgen onze gasten altijd de juiste informatie op het juiste moment. Als Content Editor zorg jij dat deze informatie altijd klopt, zodat een onvergetelijke vakantie al op onze website begint. Naast onze Nederlandse website draag je ook bij aan de content en kwaliteit van onze internationale websites. 

Je dagelijkse werkzaamheden:

 • Publicatie, zorgvuldige check en up-to-date houden van de content op onze website- en app-platforms: je draagt hierbij bij aan de gebruikerservaring en conversie van de website
 • Schrijven van teksten en het opvoeren van data en beelden voor onze bestaande en nieuwe parken
 • Actueel houden en optimaliseren van diverse andere types pagina’s zoals campagne-, accommodatie- en inspiratie pagina’s.
 • Onderhouden van goede relaties met parken en interne belanghebbenden, en veel contact over de status van producties en aanvragen die uitstaan
 • Je werkt veel in het CMS van onze website, en weet daarnaast ook goed je weg te vinden in onze beeldbank en JIRA. 

Het team:

De afdeling E-business bestaat uit een groot team van internationale collega’s. Jij werkt samen met nog 2 andere Content Editors in het team Web Content (15 personen totaal). Jullie zorgen ervoor dat alle informatie op onze website klopt. Naast onze Nederlandse website dragen jullie ook bij aan de content en kwaliteit van onze internationale websites. Het team is enthousiast, creatief en met elkaar zetten jullie alles op alles om Landal GreenParks en ons e-commerce platform nóg beter op de kaart te zetten. Op onze afdeling is voldoende ruimte om je zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Ben je ambitieus? Grijp dan deze kans!

Onze ideale kandidaat heeft al wat ervaring opgedaan het werken in een CMS en met redigeren en schrijven van teksten. De schrijftest die bij de selectieprocedure voor deze vacature hoort, is voor jou een eitje. Je maakt deze functie tot een succes, doordat je bovendien dit meebrengt:

 • Een hbo diploma, bij voorkeur richting communicatie of commercie
 • Al enige UX- kennis en ervaring 
 • Je bent secuur,hebt oog voor detail en kunt daarnaast goed plannen & organiseren
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend 

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een salaris tussen de € 2.600 en € 2.800 per maand op fulltime basis*
 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Flexibelewerktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, wordende door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Door opleidingen te verzorgen biedt Landal de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.