Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Marketing & Communicatie – Hof van Saksen in Nooitgedacht

Beschrijving

Per september 2021 biedt Hof van Saksen in Nooitgedacht een stage Marketing & Communicatie aan. Als stagiair(e) ondersteun je de Communicatie coördinatoren op een breed vlak.

Tijdens deze stage ga je projectmatig aan de slag en ben je samen met de afdeling Marketing & Sales verantwoordelijk voor alle gastcommunicatie van Hof van Saksen. Dit betekent dat je betrokken bent bij uiteenlopende projecten en de coördinatie van te ontwikkelen acties en communicatiemiddelen. Zo werk je samen met de afdeling Marketing & Sales aan het versterken van het merk Hof van Saksen.

Je werkzaamheden:

 • ondersteunen bij het uitwerken van commerciële ideeën van alle managers
 • assisteren bij het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen, zoals mailingen,  posters, flyers, advertenties, menukaarten etc. conform huisstijl
 • samenwerken met diverse reclamebureaus en vertaalbureaus
 • het up-to-date houden van de website
 • het up-to-date houden van de app
 • het geven van rondleidingen
 • assisteren bij fotoshoots en filmopnames
 • Teksten verzamelen, schrijven en redigeren

Je werkzaamheden voer je uit door te plannen, structureren en organiseren.

Er staan voor 2021/2022 een groot aantal projecten gepland die op een creatieve wijze naar onze gasten gecommuniceerd zullen worden. Voor deze projecten heb je als stagiair rechtstreeks contact met de afdelingsmanagers en ben je in sommige gevallen eerste aanspreekpunt onder supervisie van de Communicatie Coördinator. Een greep uit de projecten waar je je in 2021/2022 op Hof van Saksen mee bezig gaat houden:

 • vernieuwing binnen de horeca outlets
 • aanpassingen in de accommodaties
 • verbouwingen in en rondom De Brink
 • uitbreidingen in het aanbod activiteiten en buitenfaciliteiten

Tenslotte ben je samen met de Communicatie Coördinatoren het aanspreekpunt voor alle collega’s van de Marketing & Sales afdeling van Landal GreenParks in Den Haag.

Heb je vragen over deze stage? App of bel Eveline Lether via 06-83198975.

De ideale HBO stagiair(e) Marketing & Communicatie volgt de opleiding Hotelmanagement of Communicatie en is minimaal 5 maanden beschikbaar. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, bent commercieel ingesteld van waaruit je pakkende teksten kunt schrijven en hebt ervaring met MsOffice. Bovendien kun je prima zelfstandig en planmatig werken, ben je flexibel en stressbestendig, werk je nauwkeurig en heb je gevoel voor beelden (passend bij doel. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Stage lopen bij Hof van Saksen bied je een schat aan voordelen. Ten eerste ga je ervaring opdoen in het meeste bijzondere resort van Europa en werk je in een 9+ organisatie. We bieden goede begeleiding, alle ruimte om je te ontwikkelen én; 

 • Een goede stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van fulltime* beschikbaarheid (bij stage langer dan 6 maanden €400,- bruto per maand en op basis van fulltime* beschikbaarheid)
 • ruimte om je stageopdracht uit te voeren
 • gratis verblijf op het resort tijdens je stage en nog meer aantrekkelijke voordelen

* Parkstages bij Hof van Saksen kennen een 38-urige werkweek.

Buitengewoon genieten: dat is . Dit unieke resort, vlakbij Assen, heeft alles wat nodig is om te genieten van een exclusief verblijf. Onze gasten verblijven in Saksische boerderijen. We hebben meerdere restaurants met een veelzijdig culinair aanbod, een schitterend vormgegeven Spa & Wellness, een zwembad met sensationele glijbanen, waaronder de grootste indoor bandenglijbaan ter wereld en vele andere faciliteiten. Waar Hof van Saksen een buitengewone beleving is voor onze gasten, is het voor de medewerkers een buitengewone plek om te werken. Wij werken aan de opdracht: Hof van Saksen is het meest bijzondere resort van Europa!

“Door opleidingen te verzorgen biedt Landal de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nooitgedacht
Dienstverbanden
Stage

Nooitgedacht | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.