Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij de enthousiaste stagiair Marketing & Communicatie die wij zoeken? Standplaats: Houten (en vanuit huis...), 32 uur per week, stagevergoeding beschikbaar.

Wat ga je doen?

Meeloopstage
Ben jij op zoek naar een meeloopstage? Hou je van schrijven, social media en van afwisseling? Neem je graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Witte Kruis is voor 32 uur in de week op zoek naar een stagiaire marketing/communicatie die onze organisatie helpt met een frisse blik. Zo mag je onze social media kanalen analyseren, onze websites checken op SEO en bij alles wat wij doen meedenken. Koffie of thee halen hoeft niet, want collega Jori drinkt zo snel haar thee op dat dit toch niet bij te houden is…

Je start de dag met een goede kop koffie (thee mag ook!) kletst even bij met je collega’s en bepaalt welke doelen jullie vandaag en deze week willen bereiken. Helaas leven we nog steeds in een Corona-tijdperk en vindt het werk op dit moment alleen vanuit huis plaats.

Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit twee marketing- & communicatie adviseurs en de online marketeer. Je werkt in een gedreven organisatie waar het tempo hoog ligt en een grote mate van zelfsturend vermogen wordt verwacht. Krijg je een kick van een groot aantal likes op jouw gepubliceerde bericht? Ben je creatief? En houd je van scoren? Dan hopen wij jou te scoren! Afwisseling in je werk is gegarandeerd. Pak jij deze leuke stageplek aan?

Dit vragen we van je:
* 2e of 3e jaars student in de richting communicatie en/of marketing;
* Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands;
* Social Media apps zijn de meest geopende apps op je telefoon.

Dit bieden we jou
* Stagevergoeding van € 275,-
* Veel diverse werkzaamheden
* Een werkplek in Houten, met dakterras en leuke collega’s.

Driven by care


Witte Kruis mag met ruim 900 medewerkers en 175.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in de acute zorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Bijvoorbeeld met hechte, regionaal gerichte teams die de zorg op het juiste moment dicht bij de patiënt brengen. Naast ambulancezorg leveren we ook Evenementenzorg (o.a. Circuit Zandvoort en Walibi, huisartsenvervoer, bieden we met ACM Opleidingen innovatieve opleidingen, realiseren we met Stan unieke burgerhulpverlening en staan we met onze evenementenhulpverleningstak op diverse grote en kleine evenementen. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en vernieuwing, en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega’s en ketenpartners.

Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Wat wij bieden

  • Een diverse stageplek met veel vrijheid en kansen om te leren
  • Kennis maken met online marketing
  • Een gezellig Marketing & Communicatie team

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Creatief schrijven
  • Communicatief sterk
  • Samenwerken
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal een mbo-diploma;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€275 Per maand
Verantwoordelijk voor
Marketing & Communicatie

Utrecht | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.