Helaas, deze vacature is niet actief.

Content Marketing & Social Media stage bij Sneakerbaron.nl

Ligt jouw passie in de online marketing en ken jij de weg langs alle grote social media platforms? Weet jij als geen ander welke content het beste werkt op Instagram, Facebook en andere grote social media kanalen? Ben je leergierig en wil je graag meer weten over Digital Marketing? Wij zijn bij We Compare op zoek naar een enthousiaste & creatieve Social Media stagiaire!

20 - 40 uur per week
Tussen €300,00 en €600,00 Per week

Wat ga je doen?

Als Social Media stagiaire bij We Compare duik je in de social media zichtbaarheid van alle platforms. Bij deze stage denk je mee over content, advertentiecampagnes, social conversie en online storytelling. Samen kijken we naar hoe het er nu voorstaat en gaan we keuzes maken over de online positionering van onze platforms. Hierin begeleiden we jou door ons online marketing ecosysteem. Vervolgens gaan we een concreet plan maken over hoe we deze nieuwe ideeën tot uiting kunnen laten komen in de vorm van posts, zowel foto's als video en in elke vorm die je je maar kan bedenken (normale posts, stories, Ads, etc..).

Hoe ziet een typische werkdag bij deze stage eruit?

Vandaag gaan we samen kijken naar de social media resultaten van de afgelopen week. We komen er achter dat één bepaalde social media post het goed heeft gedaan en nemen deze even flink onder de loep. In Photoshop maak je nog een aantal van dit soort posts om te testen of dit een format is wat werkt.

Daarna ga je aan de slag met de engagement van de socials. De profielen moeten gezien worden. In week 1 hebben we samen een plan gemaakt voor de engagement en daarmee ga je nu aan de slag om dit uit te voeren.

Overmorgen komt er een nieuwe sneaker uit en wij hebben van Nike een exclusieve preview gekregen om deze te promoten. Samen kijken we naar hoe we deze schoen onder de aandacht kunnen brengen bij onze volgers. Denk hierbij aan graphics maar ook korte videos of winacties!

Wat wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een aantal van Nederlands' grootste vergelijkingsplatforms
  • Inzicht in de levensloop van een website; van concept naar de eerste bezoeker
  • Top begeleiding op het gebied van Online Marketing en SEO / SEA
  • Een mooie stagevergoeding

Wat wij vragen:

  • Je weet hoe de grote social media platforms werken
  • Je bent goed in plannen
  • Je bent leergierig
  • Ervaring met Photoshop, Illustrator en WordPress is een pré
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wie zijn wij?

We Compare specialiseert zich in online vergelijkingsplatforms. Sinds 2014 werden er grote platforms gelanceerd zoals Sneakerbaron.nl en Luieraanbiedingen.nl. Je zal bij deze stage nauw samenwerken met een ervaren team bestaande uit oa. Full-Stack Web Developers en SEO - SEA experts.

Op alle vergelijkingsplatforms zijn er samenwerkingen actief met grote merken als Nike, adidas, Puma, Albert Heijn, Bol.com en Wehkamp.

Corona informatie

Wij bieden de gelegenheid om op ons kantoor in Amersfoort te komen werken, maar uiteraard is thuiswerken ook een optie. In overleg met jou komen we tot een perfecte oplossing voor deze unieke situatie, zodat we allebei het meeste uit jouw stage kunnen halen.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amersfoort
Werkuren per week
20 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €300,00 en €600,00 Per week
Verantwoordelijk voor
Social media plannen, contentkalender maken en uitvoeren

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.