Helaas, deze vacature is niet actief.

Contact Center Agent met Duitse taal in Den Haag

Beschrijving

Heb je een vlotte Duitse babbel? Hou je van vakantie? Vind je het leuk om gasten blij te maken? Bingo! Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s voor de functie van Contact Center Agent.

Als Contact Center Agent ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van service- en verkoopgesprekken richting onze gasten uit Duitsland. En help je uiteraard ook de niet Duitse gasten indien je deze aan de telefoon krijgt.

Service is waar het om draait bij Landal GreenParks. Daarom besteden we veel aandacht aan goed klantcontact. Via de telefoon, e-mail, chat en onze social media informeer je onze gasten, touroperators en reisbureaus over verschillende onderwerpen.

Heerlijk een weekje genieten op een vakantiepark van Landal GreenParks, wie wil dat nou niet? Jij zit klaar om antwoorden te geven op alle vragen, zodat de vakantie zonder zorgen kan beginnen. Of je zorgt juist dát mensen voor Landal GreenParks kiezen door een uitmuntende service te verlenen. Want ook commerciële kansen weet je te benutten. Samen met een team van diverse collega’s zet jij ons op de kaart. Dit ga je doen:

 • Behandel je vragen op gastgerichte wijze en bent het visitekaartje van Landal GreenParks
 • Werk je in flexibele roosters en draait ook avond- en weekenddiensten
 • Krijg je voldoende ondersteuning en coaching om te groeien in deze functie
 • Volg je regelmatig trainingen en cursussen om je kennis te verbreden

Jouw rooster

Het nieuwe werkrooster wordt 3 weken van tevoren bekend gemaakt, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Als medewerker Contact Center vragen we een flexibele beschikbaarheid. Zo ben je:

 • Minimaal 24 uur in de week beschikbaar.
 • Het Contact Center is doordeweeks geopend van 08:00-20:00 uur, in de weekenden van 10:00-15:00 uur
 • We werken met afwisselende roosters, dus willen we graag dat je tijdens onze openingstijden flexibel beschikbaar bent
 • We zijn alle dagen geopend, ook zon- en feestdagen
 • Flexibel in het hoog- en laagseizoen. In de drukkere periodes werk je meer uren en als het rustiger is, werk je minder. We hanteren een maximum van 45 uur per week.

LET OP de training start 1 april. De training is van 1 t/m 14 april fulltime. Ook als je daarna parttime wilt werken. Als het niet lukt hierbij aanwezig te zijn dan heeft het helaas geen zin om te solliciteren op deze functie.

Jij bent in staat om klantgerichtheid te combineren met commerciële mogelijkheden om mooie resultaten te boeken. Enerzijds in de vorm van een nieuwe reservering, anderzijds door klanten tevreden te stellen. Je kunt goed luisteren, kunt snel schakelen en schrikt niet van targets. Ook blijf je vriendelijk, toon je inlevings- en doorzettingsvermogen. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde mbo4-opleiding
 • Ervaring in een (inbound) klantcontactcenter, bijvoorbeeld als Callcenter Medewerker, Klantadviseur of Medewerker Klantenservice
 • Goede beheersing van de Duitse en Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk. Spreek je ook Engels en/of Frans, dan is dat beslist in je voordeel
 • Ervaring met geautomatiseerde (chat)systemen en social media

 

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een tijdelijk contract voor 7 maanden met 2 maanden proeftijd 
 • Instroom schaal 5 (€2.169 - €2.642)
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • We hebben op het Contact Center verschillende disciplines zoals de afdeling Touroperators, Business Line en nog veel meer. Kortom: je raakt niet snel uitgeleerd bij Landal GreenParks!
 • Ben jij een knappe kop en heb je meer in je mars? Dan zijn er tal van doorgroeimogelijkheden; jij bepaalt het tempo.
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Een onvergetelijke vakantie, midden in de natuur!

Als medewerker van het Contact Center van Landal Greenparks, draag je dagelijks bij aan deze slogan.

Op ons Contact Center werken we met team enthousiaste mensen die nét dat stapje extra willen zetten voor onze gasten. Dat doen we op veel manieren: via de telefoon uiteraard, maar ook via chat en Social Media. Op onze afdeling heerst een prettige en informele werksfeer en ons team is zeer hecht.

Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze gasten en adviseert hen om een geschikt park te vinden waar zij een onvergetelijke vakantie kunnen doorbrengen. Jij bent gastgericht en vindt het leuk om mensen te woord te staan. Je maakt er een sport van om zoveel mogelijk uit elk gesprek te halen en je bent niet iemand die zich gauw uit het veld laat slaan.

Je kunt tijdens je werk gebruik maken van onze uitgebreide systemen en kennisbank en als je er dan toch niet uitkomt, bel je naar de vraagbaak telefoon. Hierachter zitten meer ervaren collega’s die jou helpen met allerlei vragen. De 4 Teamleads sturen onder leiding van de Contact Center manager dagelijks de vloer aan. Voor roosterzaken kun je terecht bij de Traffic Manager die de dagelijkse werkstromen in goede banen leidt.

Je start voordat je bij ons op het Contact Center mag werken altijd met een uitgebreide training van theorie en praktijk. Pas als je alle ins en outs van Landal GreenParks kent en hebt kunnen oefenen, ga jij jouw commerciële skills en gastgerichtheid volledig in de praktijk toepassen.

“Door opleidingen te verzorgen biedt Landal de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.