Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Campaign Specialist in Den Haag

Beschrijving

There is only one chance to create a good first impression! Als Campaign Specialist ben jij je daar als geen ander van bewust. Onze banners, video’s, campagne foto’s en social media post zijn het eerste wat onze gasten in hun zoektocht naar een vakantie vaak zien.  

En omdat we 1 kans hebben, zorg jij er samen met jouw collega’s uit het Campaign Team voor dat deze cruciale rol met veel passie wordt ingevuld. Waar staat Landal voor, welk beeld hoort daarbij en wat moet er in het beeld staan om onze gasten bewust en onbewust te overtuigen. 

Het is tijd voor the next level in storytelling! Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van alle digitale campagnes en creatives voor verschillende landen en labels. Je zorgt voor een prikkelend effect en de WOW beleving bij onze klant. Je durft te spelen met wat mooi is en wat werkt, nieuwe dingen te proberen. Je hebt een visie en bent sterk in beeld en tekst. Je kunt je teamgenoten challengen en zorgt voor vernieuwing. Allemaal via het test and learn principe, want al jouw keuzes en beslissingen onderbouw je met data. Om het simpel te zeggen:  je zorgt samen met het team voor een onweerstaanbare digitale online etalage! 

Naast het opzetten en bewaken van de storyline ben je ook een échte project manager en planner.

  • Een coördinerende rol vervullen binnen alle campagnes, je werkt samen met de specialisten op social media, display en brand identity 
  • Creëert.briefings t.b.v. de productie van campagnemateriaal door fotografen en studio 
  • Je schakelt met collega’s uit het regio team en ondersteunt en adviseert hun bij de mogelijk inzet van digitale campagnes 

Het campagne team bestaat uit: 8 campaign specialisten (in verschillende landen) sommige met een specialisatie in bijv. email of social media. Dit team is onderdeel van de afdeling Digital Marketing. De afdeling digital marketing is verantwoordelijk voor alle push en pull marketing. Dit bestaat uit de kanalen search (SEO-SEA), affiliate marketing, email marketing en social advertising. We werken aan een state of the art digital guest approach en een multi touch CRM aanpak. Er werken ruim 30 personen verdeeld over onze kantoren in Nederland, Duitsland en Denemarken. 

Je hebt jouw digital footprint al achtergelaten bij een online merk, start-up of MKB bedrijf. Je hebt bewezen een klus te kunnen klaren en bent klaar voor een nieuwe stap. Met jouw enthousiasme, passie en lef neem je het team mee op jouw nieuwe journey. Dat gaat natuurlijk niet altijd zonder tegenslag. Maar daar weet je goed mee om te gaan. Zonder wrijving geen glans. Om jouw doel te bereiken en voor onze gasten een nieuwe vakantie beleving te creëren, zorg je voor een hoge engagement bij onze bezoekers, maar zeker ook binnen onze eigen organisatie. 

Wie ben jij en wat breng je mee? 

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Marketing of (Digital) Communication, Communicatie.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in projectmanagement en het aansturen van productie bij een online company of merk in een soortgelijke functie als Campagne Manager, Project Manager of Content Creator.
  • Sterk in digital online Storytelling en bent zelf ook creatief met copy en beeld.
  • Je blaast nieuw leven in al uitgevonden en gelopen materialen.
  • Visie, lef, vernieuwing, engagement en een getting things done mentaliteit.

Heeft deze vacature voor jouw de WOW factor gecreëerd? Solliciteer dan vandaag nog! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur de vacature dan door. 

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Sanne Gehner (Manager Recruitment) bellen via 06-10906491 

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

  • Een jaarcontract voor 36-38 uur per week met een proeftijd van een maand
  • Een salaris tussen € 3.184 – € 3.900 bruto per maand op basis van 38 uur
  • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • Laptop 
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
  • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
  • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
  • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling
  • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Door opleidingen te verzorgen biedt Landal de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.