Helaas, deze vacature is niet actief.

Product Owner Digital in Den Haag

Beschrijving

We staan aan de vooravond van een stevige uitbreiding van onze digitale diensten. En jij mag daarin als Product Owner Digital bij Landal GreenParks de kar trekken. Jouw expertise is nodig bij nieuwe ontwikkelingen. Denk aan toegang tot vakantieaccommodaties via mobiel, weekendjes weg boeken in 2 klikken en het nóg gebruiksvriendelijker maken van onze website. Samen maken we de plannen, voer jij ze voor ons uit?

Je analyseert trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en handelt er actief naar. Wat hebben we nodig om hoger in Google te komen? Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van user interface design? Aan welke knoppen kunnen we draaien om de conversie te optimaliseren? Terwijl je van scrum team naar stakeholders switcht, denk je na over slimme oplossingen voor gebruikersproblemen. Ondertussen weeg je alles af tegen de commerciële waarde. Kortom, wat kunnen we vandaag doen zodat we morgen beter zijn? Het antwoord op deze vraag zoek je tijdens het: 

 • Optimaliseren van de shopping flow en de customer journey
 • Analyseren van de rentalopbrengsten van Landal GreenParks
 • Aanbrengen van strategische focus en visie op online gastenervaring

Je schakelt dankzij je sociale karakter gemakkelijk van een belangrijke vergadering met stakeholders naar de review met je hardwerkende scrum team. Met overtuiging neem je van nature het voortouw. Je weet hoe je het wilt en hoe je daar moet komen en dat je daar soms geduld voor moet opbrengen. Extra functie toevoegen? Geen probleem, dankzij jouw management skills zorg jij ervoor dat het lukt binnen de deadline. Je hebt eerder bij grote organisaties gewerkt waar e-commerce bepalend is voor de bedrijfsvoering. Daardoor voel je je als een vis in het water bij ons. 

 • Je hebt 3 of meer jaren werkervaring als Product Owner, UX Manager, Business Analyst of E-Commerce Specialist
 • Je hebt voldoende IT-kennis, zodat je de taal van developers spreekt
 • In het bezit bent van een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau bijvoorbeeld in de richting CMD of ICT;

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Sanne Gehner (Manager Recruitment & Employer Branding) bereiken via of via 06-10906491.

Dit verdien je bij Landal GreenParks

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met: 

 • Een salaris van maximaal € 4800 euro per maand op basis van 38 uur per week
 • Een jaarcontract
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline. Gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen.
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.