Helaas, deze vacature is niet actief.

topjob

Meewerk – of Afstudeerstage: Employer Brand/Talent Acquisition in Maassluis

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in. Dat begon 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Als je dan stage gaat lopen, dan is Lely wel the place to be!

Heb je zin om een tof (online) event te organiseren, of te onderzoeken welke influencers ons kunnen helpen in de zoektocht naar het juiste talent? Of welke out of the box middelen kunnen we nog meer inzetten om ons als unieke en onderscheidende werkgever neer te zetten? Denk jij met ons mee? Lees dan verder!

De afdeling Talent Acquisition heeft te veel ideeën en te weinig tijd om alles uit te voeren. Daar kun jij ons bij helpen. In de projectplanning voor volgend jaar staat onder andere talentpool management, candidate experience naar niveau excellence brengen, de carrières op socials boosten, #fitatlely nog meer internationaal onder de aandacht krijgen en dat is nog maar een klein stukje ervan. Word gaaf, doe je mee?

Wat ga je doen?

Graag gebruiken we jouw hulp in het organiseren van bovenstaande projecten en heb je zelf goede ideeën, dan krijg je alle ruimte om die waar te maken. Maar we verwachten ook dat je je schouders eronder zet en de Talent Acquisition Specialisten een handje helpt als dat nodig is. Denk dan aan het plannen van sollicitatiegesprekken, bijwerken van het recruitmentsysteem of even de telefoon te pakken om sollicitanten alvast wat vragen te stellen en andere voorkomende werkzaamheden. Kortom, een interessante meeloopstage of een afstudeerstage als je graag met een Employer Branding of Talent Acquisition onderwerp meer de diepte in zou willen gaan.

Extra informatie

Een stage in een knettergek en divers team. Never a dull moment en als die eraan dreigt te komen dan hebben we alweer een online borrel georganiseerd waarbij er iemand een afro pruik opzet.. (true story)

Verder..

Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega's die net zo gedreven zijn in zijn/haar vakgebied. Verder bieden we je het volgende:

Wat wij bieden

  • €400,- stagevergoeding per maand
  • Eigen barista, die de lekkerste cappuccino’s maakt
  • Eventueel een appartement indien de reistijd te lang is.

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Nu bezig met (3e of 4e jaars) HBO of WO opleiding, Marketing, Communicatie of soortgelijke studie
  • Marketing en de socials zitten volledig in jouw systeem, als je niet zelf aan het posten bent of tiktok filmpjes aan het maken bent, dan ben je erover aan het lezen of kijk je bij jouw favoriete influencers.
  • Een servicegerichte bijbaan gehad of nog hebben. Hoezo? Onze candidate experience, dus de manier waarop we met onze sollcitanten omgaan is heel servicegericht. Dat willen we nog meer gaan benadrukken. Dus ben je bekend met serivce verlenen en ‘het stapje

Solliciteren

Na afloop van jouw stage en studie zijn er wellicht nog veel meer mogelijkheden binnen Lely.

Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' Button!

Extra informatie

Lekker veel power en zelfstandigheid. Uiteraard helpen we en geven we je een spoedcursus in Employer Branding en Recruitment, maar we verwachten dat je zelfstandig te werk kunt gaan. Met de huidige Corona maatregelen zullen we je ook voor een groot gedeelte alleen via videobellen zien.

Functie-eisen

We gaan graag in gesprek met studenten die zich herkenning in het bovenstaande punten.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Maassluis
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€400 Per maand
Verantwoordelijk voor
.

Topjob | Maassluis | Stage marketing en communicatie | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.