Helaas, deze vacature is niet actief.

Webanalist in Den Haag

Beschrijving

De website van Landal GreenParks is voor veel van onze gasten het start punt van een onvergetelijke vakantie.  De meeste boekingen komen namelijk via onze website binnen. Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van onze website bezoekers moet de juiste informatie voor iedereen snel en makkelijk toegankelijk zijn.   

Als webanalist ga je het gesprek aan met je collega’s en challenge je hen met feiten en data inzichten. Dankzij jouw analytische inzichten verzorg je de beste adviezen, waar uiteindelijk de websitebezoekers nog meer van profiteren. Jij draagt als Webanalist vanuit Den Haag bij aan het verbeteren van de ROAS van onze campagnes.

Nieuwe inzichten en adviezen creëren begint bij het verkrijgen van de juiste data. Waar kunnen we de website verder optimaliseren? Klopt de tagging en tracking van alle functionaliteiten? Hoe kunnen we de online campagnes nog effectiever maken? Allemaal vraagstukken waar jij werk van maakt met het uitvoeren van analyses. Denk aan A/B-testen of een funnel analyse.

Samen met je collega’s van het E-business team, onderdeel van de afdeling Commerce, ben je continu bezig met het optimaliseren van onze campagnes en de website.

Jij bent dé Webanalist die de verantwoordelijkheid pakt bij: 

-Het creëren van inzichten d.m.v. verdiepende analyses met Google Analytics, Data Studio en/of Tableau ter verbetering van de guest journey
-Het kunnen vertalen van data/inzichten in concrete adviezen voor marketeers
-Het ondersteunen en adviseren van jouw collega’s op het gebied van diverse typen testen (A/B testen, machine learning gedreven testen)
-Het samen met je marketing collega’s werken aan het meten en verbeteren van de ROI van online campagnes en het behalen van de gestelde KPI’s
-Het debuggen van meetproblemen
-Het helpen uitvoeren van de strategie op het vlak van webanalyse en conversie optimalisatie
-Deelnemen aan innovatie projecten

Uiteraard werk je het liefst met data. Hier komen jouw analytische vaardigheden helemaal tot z’n recht. Je bent nieuwsgierig en staat communicatief stevig in je schoenen. Je weet collega’s mee te nemen in de analyses en samen te werken aan verbetervoorstellen.

Het liefst werk je samen in een hecht team waar iedereen elkaar inhoudelijk uitdaagt en helpt. Als het gaat over het debuggen van meetproblemen, dan ben jij een ware troubleshooter. Ook durf je binnen bepaalde kaders de vrijheid te pakken. Daarin neem je jouw collega’s mee in de voortgang van jouw gemaakte ontwikkelingen. En dan beschik je als Webanalist ook nog over: 

 • Een hbo- of wo-diploma, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskundige Informatica, Business Information Management of Economie
 • 3 à 5 jaar ervaring bij een commerciële organisatie met een volwassen digitale omgeving. Ervaring aan bureauzijde is tevens een optie
 • Uitgebreide ervaring met Google Analytics 360, Google Tag Manager 360, Google Cloud Platform, Google Data Studio, Tableau en A/B testing tools
 • Ervaring met Big Query, API’s
 • Kennis van HTML, Javascript en CSS
 • Ervaring met werken met grote hoeveelheden data
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

De werving en selectie van deze functie is door Landal GreenParks uitbesteed W&S bureau:  WeKnowPeople. 

Voor meer informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen met Jasper Bolland via: 

(+31) (0)6 107 85 676
E: 

Directe sollicitaties worden doorgestuurd naar bureau We Know People

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een jaarcontract op basis van 32 uur -38 uur per week, bij goed functioneren wordt dit contract na 1 jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris tot max. 4548,- euro per maand o.b.v. een fulltime werkweek*
 • 26 vakantiedagen bij een bij een fulltime werkweek*
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling

*Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.