Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Revenue Management in Den Haag

Beschrijving

Al die prachtige groene parken met hun verscheidenheid aan accommodaties. Daar moeten mensen toch van genieten? Aan jou de taak om als HBO Revenue Management Analyses stagiair te zorgen dat al die parken en accommodaties zo goed mogelijk gebruikt worden, het hele jaar door. Een optimale bezetting en daarmee optimale omzet; ga jij de uitdaging aan voor Landal? Per februari 2021 biedt Landal GreenParks in Den Haag een HBO (meewerk) stage Revenue Management aan. 

De afdeling Revenue Management is verantwoordelijk voor het prijs- en aanbiedingsniveau van alle accommodaties. Daarnaast monitort deze afdeling de accommodatie capaciteit. Tijdens je stage ben je onder andere verantwoordelijk voor diverse ondersteunende analyses. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het verwerken van prijsaanbiedingen en de opvoer van acties. Ook assisteer je de afdeling met diverse ad hoc werkzaamheden. Als opdracht kun je verder denken aan een analyse opdracht ten behoeve van het prijsbeleid. Een voorbeeld hiervan kan een concurrentie analyse zijn, maar de exacte opdracht wordt ter zijner tijd bepaald op basis van de behoefte die er dan is.

De geschikte Revenue Management Analyses stagiair is een aanpakker die zoveel mogelijk omzet wil genereren en daarmee Landal GreenParks naar een hoger niveau wil tillen. Je denkt na over de beste aanpak en handelt daar vervolgens naar. Je weet deze functie tot een succes te maken, doordat je dit meebrengt:

  • een HBO-opleiding zoals Hotelschool of Hotel, Event, Toerisme & Business;
  • nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid;
  • stelt prioriteiten
  • analytisch vermogen

Als jij ziet dat je ergens zaken kunt verbeteren, dan pak je dat ook direct aan. Daarnaast heb je kennis van Excel. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een leergierige en enthousiaste houding.

Ontdek wat groen kan doen voor jouw carrière! Reageer dan nu op deze Revenue Management stage m/v.

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet:

  • Een stagevergoeding van € 350,- bruto op basis van een fulltime dienstverband, die maandelijks op jouw rekening wordt gestort*.
  • Voor elke maand die je stage loopt bouw je een vakantiedag op*
  • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct of deze niet geldig is gedurende de te werken dagen, dan worden volledige OV-reiskosten door Landal vergoed. Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg met je manager een tegemoetkoming in reiskosten conform de reiskostentabel.
  • Goede begeleiding door een gediplomeerd praktijkbegeleider
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling waarmee je kan profiteren tot 20% korting op een verblijf

*Een fulltime dienstverband kent een 40-urige werkweek, wat gelijk staat aan een stageweek van 5 dagen. Indien je een parttime dienstverband hebt, worden jouw salaris en vakantiedagen naar rato berekend.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Ik werk intensief samen met andere collega’s waarbij er prettige en open werksfeer is.   ”
Marijn Gommans - Senior Revenue Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.