Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Analist Regionale Marketing in Den Haag

Beschrijving

Een onvergetelijke vakantie begint al ver voordat onze gasten hun koffers hebben ingepakt. Onze verschillende marketingcampagnes brengen hen alvast in de vakantiesfeer. Het regionale marketing team is er verantwoordelijk voor dat alle parken in het Landal portfolio succesvol zijn. Hiervoor werken we aan de juiste positionering,  het voeren van regionale marketing campagnes, het ontwikkelen van nieuwe doelgroepen en kanalen. Ook wordt veel samengewerkt met marketingpartners , zoals ANWB en Natuurmonumenten. Als Data Analist Regionale Marketing zijn jouw analyses en adviezen onmisbaar om te zorgen dat we de juiste activiteiten ondernemen. Geef jij deze nieuwe functie vorm?

Data inzichtelijk krijgen. Daar ben je goed in als Data Analist Regionale Marketing. Met gemak voer je de ene na de andere analyse uit. Het resultaat: concrete adviezen om alle parken nog meer op de kaart te zetten met onze regionale marketingcampagnes. Van het aanspreken van nieuwe doelgroepen tot het creëren van de juiste positionering van deze parken. Voor deze functie is initiatief essentieel, want je komt op een nieuwe afdeling terecht. Je rapporteert aan de regional marketing director en werkt samen met de regionale marketingteams uit Nederland, Duitsland en Denemarken. Je taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.: 

 • Je bent de ‘ eigenaar’ van objectieve data-gedreven bevindingen en kan hiermee direct de kwaliteit de besluiten van de organisatie verbeteren en ontwikkelt hiervoor standaard bruikbare Dashboards
 • Je kunt goed ‘in-’ en ‘uitzoomen’ om de data scherp in juiste context en perspectief te plaatsen en je adviseert het team in het nemen van data gedreven beslissingen.
 • Analyseren en adviseren t.a.v. resultaten van regionale marketingcampagnes en partnersamenwerkingen
 • Het identificeren van groeikansen en patronen o.b.v. data t.a.v. gastprofielen, locaties, seizoensinvloeden,concurrentie etc.
 • Het maken van analyses en aanbevelingen voor parkpositionering en doelgroep campagnes in diverse landen

Commercieel, resultaatgericht en nieuwsgierig. 3 kernwoorden waarin jij je helemaal kan vinden als Data Analist Regionale Marketing. Het is vanzelfsprekend dat jij je graag onderdompelt in allerlei data en dit weet te vertalen  naar toepasbare inzichten, groeikansen en commerciële toepassingen. Wat daar nog bijkomt, is jouw drive om samen met het team de afdeling Regionale Marketing vorm te geven. En dan beschik je ook nog over:

 • Een wo-diploma in de richting Econometrie of een stevige kwantitatieve basis in Marketing, Bedrijfskunde of Commerciële Economie
 • 4 à 6 jaar werkervaring als Business Analist of Marketing Analist in een klantgerichte business-to-consumer organisatie
 • Vloeiende beheersing van Engels in woord en geschrift

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Miana van der Kolk bellen via 06-28534287 of via de mail miana.vanderkolk@landal.com

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een salaris van minimaal €  3640 en maximaal € 5201 per maand bij een fulltime werkweek (32 uur per week is bespreekbaar)
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Bonusregeling
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.