Helaas, deze vacature is niet actief.

eBusiness Merchandise Specialist in Den Haag

Beschrijving

Bekijk onze Landal GreenParks websites en apps door de ogen van onze gasten. Welke informatie willen zij graag hebben om de beste vakantiebestemming te vinden? Daar weet jij als eBusiness Merchandise Specialist het antwoord op. In deze nieuwe functie ben je continu bezig met de prestaties van onze digitale omgevingen. Ga zelf vanuit ons kantoor in Den Haag aan de knoppen zitten om Landal GreenParks nóg verder te digitaliseren.

Jouw functie
Zorgen dat de websites en apps van Landal Greenparks optimaal werken. Daar ben jij fulltime mee bezig als eBusiness Merchandise Specialist. Dagelijks analyseer je onze websites, tweak je algoritmes en leg je nieuwe verbindingen. Met als resultaat dat wij een echt Digital Travel Powerhouse worden. Ambitieus? Zeker weten. Daar wil jij dan ook maar wat graag aan bijdragen. Sterker nog, omdat dit een nieuwe functie is draai je volop mee in alle ontwikkelingen. Je gaat vanaf jouw eerste werkdag aan de slag met het:

 • Doorontwikkelen volgens het Sort Order principe. Daarbij ben je steeds bezig met verschillende testen om daar nieuwe learnings uit te halen
 • Optimaliseren van een open text search (relevant zoekresultaten aan zoektermen)
 • Implementeren van een recommendation engine zodat we op deze manier conversie verbeteren en de eyeballs beter verdelen over de parken

Bouw zelfstandig aan een nieuwe afdeling. Zelfs binnen ons kleine team heb jij als eBusiness Merchandise Specialist een grote rol. Je bent analytisch, open minded, kan verbanden gemakkelijk leggen en tegelijkertijd meerdere belangen afwegen. Alles om onze gasten ook online de ultieme beleving te geven. Dat vraagt om iemand die oplossingsgericht denkt en zeer gestructureerd werkt. Herkenbaar? Alsof dat nog niet genoeg is beschik je ook nog over:

 • Een wo-diploma
 • Minimaal 1 jaar ervaring als eBusiness Optimization of Merchandise Specialist/ User Interface Specialist of soortgelijke rol, bij een organisatie als Coolblue, Booking.com, Bol.com of andere soortgelijke organisatie en/of e-commerce afdeling
 • Bekendheid met Google Analytics en VWO online testing
 • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Sanne Gehner bellen via +31 (0)6-10906491 of per mail via sanne.gehner@landal.com

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met: 

 • Een jaarcontract;
 • Een salaris in schaal 9 (€ 3.249 - € 3.926 op basis van een 38-urige werkweek);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime werkweek*;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy;
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen;
 • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen;
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin;
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling;
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik hier.
  * Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“De onderlinge sfeer met collega’s is persoonlijk en informeel; het voelt als een grote familie. ”
Frank van der Salm - Marketing Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.