Helaas, deze vacature is niet actief.

Team Lead Campaign in Den Haag

Beschrijving

There is only one chance to create a first impression! Als Team Lead Campaign ben jij je daar als geen ander van bewust. Onze banners, video’s, campagne foto’s en social media post zijn het eerste wat onze gasten in hun zoektocht naar een vakantie vaak zien. En omdat we 1 kans hebben, zorg jij er samen met jouw team voor dat deze cruciale rol met veel passie wordt ingevuld. Waar staat Landal voor, welk beeld hoort daarbij en wat moet er in het beeld staan om onze gasten bewust en onbewust te overtuigen.

Wie ben je en wat neem je mee?

 • Je hebt al aan een online merk gewerkt;
 • Sterk in digital storytelling;
 • Je hebt ervaring met leidinggeven aan een campaign team;
 • Je blaast nieuw leven in al uitgevonden en gelopen paden;
 • Visie, lef, vernieuwing, engagement en een “getting things done” mentaliteit

En wat ga je doen

Het is tijd voor the next level in storytelling! Je bent verantwoordelijk voor alle digitale creatives van alle materialen voor alle landen over alle labels heen. Je zorgt voor een prikkelend effect en de WOW beleving bij onze klant. Je durft te spelen met wat mooi is en wat werkt, nieuwe dingen te proberen. Je hebt een visie en bent sterk in beeld en tekst. Je kunt je team challengen en zorgt voor vernieuwing. Allemaal via het test and learn principe, want al jouw keuzes en beslissingen onderbouw je met data. Om het simpel te zeggen je zorgt samen met jouw team voor een onweerstaanbare digitale online etalage!

Naast al die creatieve input ben je ook een échte manager. Je schakelt op tactisch en operationeel niveau. Denk aan:

 • Je bent een inspirerende leidinggevende voor jouw team
 • Verantwoordelijk voor alle beeld creatie rondom video, display, bannering
 • Briefing van campagne materiaal aan fotografen en studio;
 • Een coördinerende rol vervullen binnen alle campagnes, je werkt samen met de specialisten op social media, display en brand identity.
 • Je schakelt met collega’s uit het regio team en ondersteunt en adviseert hun bij de mogelijk inzet van digitale campagnes

Je geeft leiding aan het Campaign Team. Dit team is onderdeel van de afdeling digital marketing. De afdeling digital marketing is verantwoordelijk voor alle push en pull marketing. Dit bestaat uit de kanalen search (SEO-SEA), affiliate marketing en uit email marketing social advertising. We werken aan een state of the art digital guest approach en een multi touch CRM aanpak. Er werken ruim 20 personen verdeeld over onze kantoren in Nederland, Duitsland en Denemarken. 

Zoals gezegd heb jij jouw digital footprint al achtergelaten bij een online merk, start-up of MKB bedrijf. Je hebt bewezen een klus te kunnen klaren en bent klaar voor een nieuwe stap. Met jouw enthousiasme, passie en lef neem je het team mee op jouw nieuwe journey. Dat gaat natuurlijk niet altijd zonder tegenslag. Maar daar weet je goed mee om te gaan. Zonder wrijving geen glans. Om jouw doel te bereiken en voor onze gasten een nieuwe vakantie beleving te creëren, zorg je voor een hoge engagement bij onze bezoekers, maar zeker ook binnen onze eigen organisatie. 

Je beschikt over:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Marketing of (Digital) Communication, Communicatie
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring bij een online company of merk in een soortgelijke functie als Campagne Manager, Manager Campaign, Content Creator
 • Een echte must is leidinggevende ervaring (hiërarchisch) aan een creatief team. Beschik je niet over deze ervaring, dan heeft het helaas geen zin om te solliciteren.   

Heeft deze functie voor jouw de WOW factor gecreëerd? Solliciteer dan vandaag nog! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur de vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt bellen met Miana van der Kolk via telefoonnummer 06- 28534287 of via mail miana.vanderkolk@landal.com.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3640 - 5201 (schaal 16) obv van een fulltime werkweek* (32 uur per week is bespreekbaar). 
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Ik werk intensief samen met andere collega’s waarbij er prettige en open werksfeer is.   ”
Marijn Gommans - Senior Revenue Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.