Helaas, deze vacature is niet actief.

Bijbaan Contact Center in Den Haag

Beschrijving

Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn jouw tweede natuur. En de Duitse taal die kent geen geheimen voor jou! Zoek jij een leuke flexibele bijbaan naast je studie lees dan snel verder.

Voor ons innovatieve Contact Center in Den Haag zijn wij op zoek naar studenten voor onze Duitse gasten. Spreek jij vloeiend Duits en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, dan komen wij graag in contact met jou!

Als Hulpkracht op ons Contact Center ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van service- en verkoopgesprekken richting onze gasten uit Duitsland. En help je uiteraard ook de niet Duitse gasten indien je deze aan de telefoon krijgt.

Zijn commercie en servicegerichtheid ook jouw USP’s? En wil je graag weten hoe je dit in praktijk brengt? Lees hieronder het verhaal van misschien wel je toekomstige collega Mitchell:

“Wat mijn werk leuk maakt? Elke gast heeft andere vakantie wensen!”

Ik werk al een behoorlijke tijd op het Contact Center en ben ook geleidelijk doorgegroeid naar een functie waarin ik ook andere collega’s begeleid.

Wat leuk is aan mijn werk is de variatie. Geen enkel gesprek is hetzelfde. Iedereen heeft een ander beeld bij een unieke vakantie. De een zoekt rust in de natuur, de ander zoekt pret in het zwembad met kinderen of kleinkinderen.

Wij helpen gasten met het maken van de juiste keuze en het boeken van het verblijf. We bieden ook actief aanvullende arrangementen aan. Bijvoorbeeld een culinair arrangement, sport of fiets arrangement of entertainment voor de kids. Je merkt dan dat de gasten al voorpret krijgen.

Gasten kunnen ook vragen hebben, soms heel gedetailleerd. Bijvoorbeeld wat voor een koffie apparaat er in het appartement staat. Natuurlijk geven we daar antwoord op. Maar als Contact Center proberen we dat soort vragen ook voor te zijn, door te zorgen dat deze online te vinden zijn.

Als je bij ons komt werken moet je er dus van houden om gasten vriendelijk te woord te staan, servicegericht en commercieel zijn en kunnen analyseren hoe we ons werk slimmer doen. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar mogelijk. 

Mitchell Vos, medewerker Contact Center

Spreekt dit verhaal je aan? Solliciteer dan gelijk. Heb je vragen? Bel Sanne Gehner op 06 10906491.

Als Contact Center hulpkracht* heb je:

 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in het Duits
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden
 • Tijd voor deze leuke bijbaan naast je studie
 • Ervaring met chat en social media

 Goed om te weten:

 • Het Contact Center is doordeweeks geopend van 08:00-20:00 uur, in de weekenden van 10:00-15:00 uur
 • Het rooster ontvang je steeds drie weken op voorhand
 • Je mag na de training vanuit huis werken
 • Je kunt het liefst zo spoedig mogelijk starten
 • De begeleiding en coaching is goed georganiseerd en intensief. Om je kennis en vaardigheden te verbeteren, volg je regelmatig trainingen.  

*Eén van de eisen om in aanmerking te komen voor deze Bijbaan, is dat je staat ingeschreven bij een schoolinstelling.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Veel uren werken wanneer het jou uitkomt, waarbij we uiteraard rekening houden met jouw schoolrooster
 • Een vast maandsalaris en een vast aantal uren op jaarbasis flexibel inzetbaar
 • Werken met vrienden in een gezellig team
 • Goede begeleiding on the job en mogelijkheden om te blijven werken en door te groeien
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

Een onvergetelijke vakantie, midden in de natuur!

Als medewerker van het Contact Center van Landal Greenparks, draag je dagelijks bij aan deze slogan.

Op ons Contact Center werken we met team enthousiaste mensen die nét dat stapje extra willen zetten voor onze gasten. Dat doen we op veel manieren: via de telefoon uiteraard, maar ook via chat en Social Media. Op onze afdeling heerst een prettige en informele werksfeer en ons team is zeer hecht.

Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze gasten en adviseert hen om een geschikt park te vinden waar zij een onvergetelijke vakantie kunnen doorbrengen. Jij bent gastgericht en vindt het leuk om mensen te woord te staan. Je maakt er een sport van om zoveel mogelijk uit elk gesprek te halen en je bent niet iemand die zich gauw uit het veld laat slaan.

Je kunt tijdens je werk gebruik maken van onze uitgebreide systemen en kennisbank en als je er dan toch niet uitkomt, bel je naar de vraagbaak telefoon. Hierachter zitten meer ervaren collega’s die jou helpen met allerlei vragen. De 4 Teamleads sturen onder leiding van de Contact Center manager dagelijks de vloer aan. Voor roosterzaken kun je terecht bij de Traffic Manager die de dagelijkse werkstromen in goede banen leidt.

Je start voordat je bij ons op het Contact Center mag werken altijd met een uitgebreide training van theorie en praktijk. Pas als je alle ins en outs van Landal GreenParks kent en hebt kunnen oefenen, ga jij jouw commerciële skills en gastgerichtheid volledig in de praktijk toepassen.

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.