Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Contact Center in Den Haag

Beschrijving

Een onvergetelijke vakantie, midden in de natuur! Als stagiair(e) op het Contact Center van Landal Greenparks, draag je dagelijks bij aan deze slogan. Vanaf mei 2021 zijn wij op zoek naar jou!

Op ons Contact Center werken we met team enthousiaste mensen die nét dat stapje extra willen zetten voor onze gasten. Dat doen we op veel manieren: via de telefoon uiteraard, maar ook via mail en Social Media. Op onze afdeling heerst een prettige en informele werksfeer en ons team is zeer hecht.

Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze gasten en adviseert hen om een geschikt park te vinden waar zij een onvergetelijke vakantie kunnen doorbrengen. Jij bent gastgericht en vindt het leuk om mensen te woord te staan. Je maakt er een sport van om zoveel mogelijk uit elk gesprek te halen en je bent niet iemand die zich gauw uit het veld laat slaan.

Je kunt tijdens je werk gebruik maken van onze uitgebreide systemen en kennisbank en als je er dan toch niet uitkomt, bel je naar de vraagbaak telefoon. Hierachter zitten meer ervaren collega’s die jou helpen met allerlei vragen. De 4 Teamleads sturen onder leiding van de Contact Center manager dagelijks de vloer aan. Voor roosterzaken kun je terecht bij de Traffic Manager die de dagelijkse werkstromen in goede banen leidt.

Je start voordat je bij ons op het Contact Center mag werken altijd met een uitgebreide training van theorie en praktijk. Pas als je alle ins en outs van Landal GreenParks kent en hebt kunnen oefenen, ga jij jouw commerciële skills en gastgerichtheid volledig in de praktijk toepassen.

Wie zijn wij?

 • Vakanties zitten in onze natuur
 • informeel
 • zowel gast- als taakgericht
 • een gezellige afdeling waar hard gewerkt wordt 

Het Contact Center van Landal GreenParks verwerkt jaarlijks circa 500.000 gastcontacten. De gebruikte kanalen zijn call, mail en webcare. Daarbij staan het maken van reserveringen, de gasttevredenheid en de gastbeleving centraal. De werksfeer is informeel, de werkomgeving is prettig. De werkcultuur is er één van “samen pakken we aan en daarbij zijn we niet te beroerd af en toe een stapje extra te zetten. Ook als dat wellicht even niet uitkomt”.

Landal GreenParks zoekt jou! Wie ben jij?  

 • een mbo niveau 4 opleiding binnen de travel, luchtvaart, recreatie, office of horeca
 • gastgericht
 • positief
 • commercieel
 • oplossingsgericht
 • de wil om het optimale uit je stage te halen

Ontdek wat groen kan doen voor jouw carrière! Reageer dan nu op deze Stage Contact Center.

.

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet:

 • Een stagevergoeding van € 325,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, die maandelijks op jouw rekening wordt gestort*.
 • Voor elke maand die je stage loopt bouw je een vakantiedag op*
 • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct of deze niet geldig is gedurende de te werken dagen, dan worden volledige OV-reiskosten door Landal vergoed. Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg met je manager een tegemoetkoming in reiskosten conform de reiskostentabel.
 • Goede begeleiding door een gediplomeerd praktijkbegeleider
 • Ruimte om 1 dag in de week aan een eventuele opdracht te werken
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling waarmee je kan profiteren tot 20% korting op een verblijf

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 95 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Engeland en Denemarken met in totaal ca. 14.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.350 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,8 miljoen gasten 14 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3.000 medewerkers. Meer weten over Landal GreenParks, klik dan        

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.