Helaas, deze vacature is niet actief.

eBusiness Director in Den Haag

Beschrijving

Bedenk en ontwikkel nieuwe strategieën om de online klantreis van de jaarlijks ruim 2,8 miljoen Landal GreenParks gasten te verbeteren.

De digitale wereld is voortdurend in beweging. Jij weet dat! Als de eBusiness Director bij Landal GreenParks krijg je alle vrijheid om hierop in te spelen. Innovatie is dan ook hét kernwoord van deze functie. Je volgt alle trends en ontwikkelingen op de voet en vertaalt ze door bij de ontwikkeling van onze 40 internationale websites en onze app. Samen met de Commercieel Directeur Mikael Andersson en je teams bedenk jíj constant nieuwe online strategieën en zie je toe op de uitvoering.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de digitalisering van Landal GreenParks en concreet om via de web- en mobile sites en apps een ​​nog betere klantervaring te bieden aan onze (potentiele ) gasten en op deze manier conversieverbeteringen, betere service en online omzetgroei te stimuleren. Je ontwikkelt en voert de product roadmap uit , je verbetert de e-commerce merchandising en de webcontent, waaronder fotografie, copy, en reviews. Je draagt actief bij aan de digitale initiatieven binnen Landal. Met uitendelijk de doelstelling om de online omzet groei doelstelling te realiseren!

 

Jouw team in Nederland bestaat uit stuk vóór stuk echte professionals. Vanuit de strategieën sturen zij de diverse scrumteams bij de leverancier weer aan. Vanuit je standplaats in Den Haag werkt nauw samen met de collega’s van de marketingteams in Nederland, Belgie, DACH en Scandinavië en houd je nauw contact. Verder zorg je dat: 

 • De UX van het platform voortdurend ontwikkeld en verbeterd, met een oog op “engagement” (hoe zorgt de content er voor dat onze gasten graag en snel naar onze parken willen) 
 • Conversieratio blijft stijgen door de blijvende ontwikkeling van de websites
 • De verschillende stakeholders bij jou altijd terecht kunnen voor advies, bijvoorbeeld voor de vernieuwing van jouw websites

Ondernemerschap zit je in het bloed. Jij bent het paard die de wagen naar een next level trekt. Tijdens het sporten of een avondje op de bank blijven de vernieuwende ideeën door je hoofd schieten. Je kan niet wachten om deze om te zetten naar een actieplan. Je verbindt alle puntjes moeiteloos aan elkaar en zorgt dat alle belangen samenkomen op de Landal GreenParks websites en apps. Zaken afronden typeren jou dan ook als persoon. Verder breng je mee: 

 • Een afgeronde wo-opleiding
 • Relevante leidinggevende werkervaring (van teams van 15 tot 50 personen)
 • Minimaals 5 jaar ervaring in een product management rol
 • Minimaal 2 jaar ervaring van het leiden van de digitale en / of e-commerce activiteiten van een B2C bedrijf
 • Ervaring met het leveren van meetbare (omzet) resultaten en het manager van een online productmap

Daarnaast bezit je volgende eigenschappen meer dan gemiddeld:

 • Nieuwsgierig
 • Resultaatgericht
 • Creatief en met een zeker oog voor esthetiek en detail

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Sanne Gehner (Manager Recruitment & Employer Branding) op 06-10906491 of stuur een mail .

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een salaris van minimaal € 7418 en maximaal € 10.597 per maand bij een fulltime werkweek
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Bonusregeling
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 90 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Ik werk intensief samen met andere collega’s waarbij er prettige en open werksfeer is.   ”
Marijn Gommans - Senior Revenue Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.