Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Communicatie in Den Haag

Beschrijving

Op zoek naar een toffe HBO communicatiestage? Ben je een enthousiaste student(e), wil je graag leren in de praktijk en zoek je een uitdagende stageplaats? Dan zit je bij Landal GreenParks op de goede plek! Bij Landal GreenParks werk je met jonge, dynamische mensen en krijg je goede begeleiding. Per september 2021 biedt de afdeling Marketing Communication op ons kantoor Den Haag twee HBO (meewerk) stageplaatsen aan.

Je maakt onderdeel uit van het Marketing Communication team. Samen met de content specialisten ga jij zorgen voor de creatie van diverse (online) communicatie uitingen voor de diverse merken van Landal GreenParks.

Tijdens deze brede communicatiestage kom je in aanraking met de vele facetten van het communicatie vak. Je ondersteunt de specialisten, genereert content voor online acties en voor diverse kanalen. Afhankelijk van je discipline krijg je te maken met de volgende werkzaamheden:

  • Teksten schrijven, verzamelen, controleren en redigeren en beeldselecties maken;
  • Actueel houden van onze ruim 30 verschillende websites & de 2 apps;
  • Voorbereiden van Landal-brede en specifieke parkcampagnes;
  • Helpen bij het doorvoeren van nieuwe verbeteringen op onze websites en apps.

De ideale stagiair voor deze Communicatiestage is een zelfstandige, proactieve HBO student (bij voorkeur Commerciële Economie, Journalistiek, Vrijetijdsmanagement, Communicatie of Toerisme). Je kent je eigen verantwoordelijkheden, bent creatief  en weet van aanpakken. Je bent nauwkeurig, taalvaardig (goede beheersing Nederlandse en Engelse taal) , hebt gevoel voor beeld en tekst en ervaring met Microsoft Office.

Ontdek wat groen kan doen voor jouw carrière! Reageer dan nu op deze Stage Communicatie.

.

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet:

  • Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, die maandelijks op jouw rekening wordt gestort*.
  • Voor elke maand die je stage loopt bouw je een vakantiedag op*
  • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct of deze niet geldig is gedurende de te werken dagen, dan worden volledige OV-reiskosten door Landal vergoed. Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg met je manager een tegemoetkoming in reiskosten conform de reiskostentabel.
  • Goede begeleiding door een gediplomeerd praktijkbegeleider
  • Ruimte om 1 dag in de week aan een eventuele opdracht te werken
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling waarmee je kan profiteren tot 20% korting op een verblijf

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 95 parken met in totaal meer dan 13.700 vakantiewoningen in 9 landen en 1.350 campingplaatsen. Bij de afdeling Commercie richten we ons op de marktbewerking in diverse landen. Dit doen we door een geïntegreerde en gastgerichte marketing, communicatie- en salesaanpak. We zijn actief voor de merken: Landal GreenParks, Landal SkiLife, Landal Business Line, Landal Camping en Resort Hof van Saksen. Landal GreenParks is een duurzame, innovatieve en gastgerichte organisatie.

Door onze effectieve samenwerking dragen we bij aan het succes van Landal GreenParks. Samen vormen we een datagedreven, internationaal team en zetten wij ons in om Landal GreenParks op de kaart te zetten en daar ook te houden. Bij alles wat we doen, staan onze gasten centraal. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van het bedrijf en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekend aanbod, producten en diensten. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is de missie van Landal GreenParks en ligt ten grondslag aan alles waar wij voor werken. We zijn gastgericht, vernieuwen continu en gaan duurzame relaties aan. We willen het elke dag net iets beter doen. Wij werken als één Landal om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

De commerciële afdeling is niet zomaar één team, maar bestaat uit meerdere internationale teams: Revenue Management, Marketing & Sales, Marketing Communication, E-business Development, Corporate PR & Interne Communicatie en het Contact Center. De focus van onze teams is om een goede balans tussen gastbeleving en commercie te vinden. Wij zetten dan ook alles op alles om dat te bereiken. 

“Van kantoren tot parken, iedereen zich in voor hetzelfde doel: 100% voor de gast gaan en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. ”
Saviera van der Veeken - Content Coördinator, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.