Helaas, deze vacature is niet actief.

Development Coördinator in Zwolle

Beschrijving

Kiezen voor een baan in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij Landal GreenParks zetten ruim 3.000 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten waarmee hun vakantie een onvergetelijke vakantie wordt. Met ruim 90 parken met in totaal ca. 13.700 bungalows is Landal toonaangevend in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. 

Als rechterhand van het Development team ben jij, verantwoordelijk voor de (juridische) administratieve ondersteuning voor de regio DACH (Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Engeland). Je denkt mee met de Development Manager en hebt lopende zaken goed op een rij. Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen en archiveren van contracten, contact onderhouden met verschillende afdelingen en externe partijen. Daarnaast houd je termsheets bij. Jij zorgt ervoor dat alles correct is en tijdig wordt afgehandeld.

De afdeling Development bestaat uit Lotte Broekstra (Development Coördinator), Iris van Lochem (Development Coördinator), Joost Breukels (Development Manager), Sander Jacob (Development Manager), Tim Rooijakkers (Development Manager), Maas Brink (Director Contracting & Business Developement) en Belinde Bakker (Director Development). Op de afdeling wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van Landal GreenParks. We zoeken actief naar de mooiste locaties, doen onderzoek naar de haalbaarheid en in nauwe samenwerking met de andere afdelingen contracteren we nieuwe parken. Tenslotte begeleidt de afdeling Development het nieuwe park richting de afdeling Operations, waar de collega’s van Operations het park overnemen en de eerste gasten kunnen verwelkomen!

Jij bent als nuchter persoon niet politiek gevoelig en staat met beide benen op de grond. Jij bent recht voor zijn raap en als geen ander begrijp jij hoe je overeenkomsten moet lezen. Met jouw gedreven- en zelfstandigheid trek jij je eigen plan en weet jij een goede structuur te brengen. 

En verder heb jij:
• Minimaal HBO- werk en denkniveau;
• 3 tot 5 jaar ervaring met juridische ondersteuning binnen bijv. vastgoed of makelaardij;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal en goede kennis van het Engels;
• Bij voorkeur ervaring binnen vastgoed of makelaardij;
• Tijd in je agenda om 32- 38 uur per week te werken.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Heb je vragen over deze vacature? Je kunt Sanne Gehner (Manager Recruitment & Employer Branding) bellen op 06-10906491.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met: 

• Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden;
• Een salaris in schaal 9 (€ 3.249 - € 3.926 op basis van een 38-urige werkweek);
• 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime werkweek*;
• Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
• Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy;
• Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen;
• Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen;
• Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin;
• Een gunstige personeelsboekingsregeling;
• En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik hier.

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 90 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Engeland en Denemarken met in totaal ca. 14.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.350 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,8 miljoen gasten 14 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3.000 medewerkers. Meer weten over Landal GreenParks, klik dan    

“Ik werk intensief samen met andere collega’s waarbij er prettige en open werksfeer is.   ”
Marijn Gommans - Senior Revenue Analyst, Kantoor Leidschendam

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.