Helaas, deze vacature is niet actief.

Trinamiek zoekt communicatieadviseur in spé in IJsselstein

Ben jij (bijna) derde- of vierdejaars communicatiestudent op het HBO? Dan is het tijd om jouw kennis in de praktijk te testen. Tijd voor een boeiende meewerkstage! Wil jij ontdekken hoe je jouw communicatie skills kunt inzetten in de onderwijssector? En wil jij veel ervaring opdoen in een korte tijd? Dan ben je bij Trinamiek bij het juiste adres! Bij Trinamiek leren we van en met elkaar. Leer jij met ons mee?

Wat ga je doen?

Als meewerkstagiair(e) leer je alle kneepjes van het communicatievak. De afdeling communicatie is namelijk nog jong en er liggen vele interessante vraagstukken waar we ons nu en de komende jaren op richten. Loop mee met de communicatieadviseur, sluit aan bij overleggen en denk mee over communicatievraagstukken. Hoe zou jij ervoor zorgen dat medewerkers intern meer kennis kunnen uitwisselen? Welke strategie zou jij inzetten om nieuwe collega's te werven? Wij kunnen niet wachten op jouw frisse input!

Daarnaast krijg jij ook eigen verantwoordelijkheden. Zo ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van boeiende content op de social media kanalen en de website, jaag jij wekelijks op nieuwtjes voor in het interne Trinamiek Nieuws voor 500 medewerkers en verzorg je belangrijke mededelingen voor schooldirecteuren. Bij alle communicatieuitingen bewaak je de huisstijl van Trinamiek.

Jouw stage compleet maken met een boeiende stageopdracht? Trinamiek heeft interessante communicatievraagstukken! Samen kijken we welk vraagstuk het beste bij jou past. Je krijgt tijd om zelfstandig aan je vraagstuk te werken.

Wat wij bieden

  • Een prettige en gezellige werkplek met een open cultuur
  • De belofte dat jij veel ervaring opdoet in een korte tijd
  • De keuze uit interessante communicatievraagstukken voor een stageopdracht
  • 300 euro stagevergoeding

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent een kritische communicatieadviseur in spé
  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van communicatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Leuk! We kijken nu al uit naar jouw inspirerende input. Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie

Wie zijn wij?
Trinamiek is een overkoepelende organisatie van 24 basisscholen in IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Culemborg, Vianen en Woerden. Onze kernthema's zijn Boeiend onderwijs, Pedagogisch tact en Samen.

Jouw nieuwe werkomgeving...
...is het servicebureau van Trinamiek, ook wel Het Huis van Trinamiek genoemd, in IJsselstein. Op het servicebureau werken 20 medewerkers. We ondersteunen de scholen door expertises te bundelen en werken zo samen mee aan boeiend onderwijs. Medewerkers ervaren het servicebureau als een prettige en gezellige plek om te werken. Er heerst een open cultuur: de werkkamers hebben doorzichtige wanden en de deur staat letterlijk (vrijwel) altijd open. Tussen de middag lunchen we samen in een gezamenlijke ruimte.

Afhankelijk van ontwikkelingen rondom de coronacrisis werken we ook in september nog (deels) vanuit huis. We kijken samen hoe we jouw stageperiode zo goed en leerzaam mogelijk kunnen organiseren.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
IJsselstein
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€300 Per maand
Verantwoordelijk voor
Webbeheer, social media, interne nieuwsbrieven en mededelingen

IJsselstein | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.