Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercial development werkstage bij snel groeiende Fintech start-up in Amsterdam / Den Haag

Ben jij commercieel, allround, zelfstandig en kan je omgaan met veel verantwoordelijkheid dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschrijving

Onze organisatie verandert en groeit op dit moment zo hard dat wij op zoek zijn naar een zelfstandige en slimme student die ons hierin op allerlei verschillende vlakken kan ondersteunen. Maak jij het waar en help je ons naar de volgende fase dan is de kans natuurlijk groot dat er ook na de stage een rol voor jou is weggelegd bij ons bedrijf...

Ons product is gericht op de B2B markt en helpt zowel de grootste bedrijven als het MKB in Nederland om cashflows flexibelere en transparanter te maken. Sinds ons platform live ging in 2012 is er meer dan 105 miljoen euro aan extra liquiditeit in het MKB gepompt. 

Bij onze organisatie zijn wij constant bezig met groei, wij bieden een ongekende leermogelijkheid in een dynamische organisatie. Tegelijkertijd zullen wij ook van jou vragen dat je hard werkt, pro-actief op zoek gaat naar mogelijkheden waar je kunt ondersteunen en nieuwe informatie snel in je opneemt.

Idealiter heb je commerciële ervaring in de B2B markt, ben je handig met computers en heb je verstand van marketing. Maar ook als jij andere kwaliteiten en ervaringen hebt horen wij graag wat je ons kan bieden!

 

·      Werkstage

·      4 dagen per week

·      3 tot 6 maanden

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Universiteit
Plaats
Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Almere, Zaandam
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.