Over Stage.nl

YoungCapital

Wie is Stage.nl?

Stage.nl onderdeel van YoungCapital behoort tot een van de grootste online vacaturebanken in Nederland voor alle studenten met een MBO, HBO (Bachelor) of WO (Master) opleiding die op zoek zijn naar een meeloop- of afstudeerstage en voor bedrijven die op zoek zijn naar stagiaires. Stage.nl werd gelanceerd in 2012.

Wat kunnen wij u bieden?

Op Stage.nl komt u eenvoudig in contact met enthousiaste MBO, HBO en WO studenten die op zoek zijn naar een stage of afstudeerstage. Door uw vacatures te plaatsen kunnen studenten direct online solliciteren. Om uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen, bieden wij ook de mogelijkheid om deze direct naar alle matchende kandidaten te versturen. Als u liever zelf op zoek gaat naar de ideale kandidaat, dan kunt u gebruik maken van onze CV database.

Hoe vind ik de ideale kandidaat?

U maakt eenvoudig een gratis bedrijfsaccount aan en u kunt direct beginnen met het plaatsen van vacatures. Uw vacature staat direct online en alle sollicitaties ontvangt u direct in uw mailbox. U kunt ook zelf kandidaten zoeken in onze CV database. Als u de ideale kandidaat via onze CV database heeft gevonden, dan kunt u tegen een kleine vergoeding de contactgegevens van de kandidaat opvragen.

In het kort
2014   Vanaf januari is Stage ondedeel van YoungCapital.
2013   Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Stage.nl heeft in juni haar 15.000e inschrijving ontvangen. Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten.
2012   In februari wordt de 10.000e inschrijving ontvangen. Naast het nieuwe uiterlijk gaat StageHulp vanaf 1 juni verder als Stage.nl.
2008   StageHulp.nl ontvangt haar 5.000e inschrijving in maart 2008
2003   In de laatste 4 jaar is de vraag naar stagiaires sterk toegenomen. Om hier op in te kunnen spelen lanceert StudentJob International de website Stagehulp.nl. Hier kunnen bedrijven hun stageplekken aanbieden.
1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.