Helaas, deze vacature is niet actief.

Hbo Afstudeerstagiair App Testautomatisering Centraal Beheer in Apeldoorn

Beschrijving

Wil jij tijdens je stage werken aan innovatieve opdrachten voor Apps van Centraal Beheer? Heb je toffe ideeën hoe wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met nieuwe features en functionaliteiten binnen onze Apps?
Bij Mobile Company  van Achmea in Apeldoorn werken we met 4 scrum teams continu aan native klantenapps voor iOS en Android voor Centraal Beheer.  We zoeken een enthousiaste stagiair voor Android of IOS die samen met ons de Centraal Beheer Apps wil uitbreiden en verbeteren.

Hoe ziet een dag bij Mobile Company eruit:
Een goede werkdag begint met een lekkere bak koffie of thee samen met je collega’s. Op weg naar de koffiecorner kom je langs de build monitor waarop je de status van de nightly build kunt zien of alles succesvol is gebouwd en getest. 

Na je eerste bak koffie bespreken we als team bij het scrumbord de status van de stories waar aan gewerkt wordt. Vervolgens ga je aan de slag met bijvoorbeeld het automatiseren van een testcase om een schade te melden. Je overlegt met het team wat er precies moet gebeuren en opent Android Studio of Xcode op je Macbook Pro en begint met één van de taken. Tijdens het ontwikkelen wordt er afhankelijk van de complexiteit in duo’s gewerkt. Heb je een inspiratie dip dan is het tijd om bij het dartbord met een collega even te ontspannen.

Wanneer je klaar bent met het realiseren van een geautomatiseerde test commit je deze naar de develop branch. Jouw collega’s geven je feedback en een vink op jouw wijziging als deze akkoord is. Er wordt een build gemaakt waarna je samen met een tester de geautomatiseerde test doorneemt. Je verplaatst het ticket op het scrum bord. 
We werken in 2-wekelijkse sprints waarbij we aan het einde van de sprint samen met onze stakeholders vol enthousiasme de gerealiseerde stories aan elkaar laten zien. Zij geven ons dan feedback over hoe we ons weer kunnen verbeteren.   

De opdracht
Er is nog genoeg ruimte voor nieuwe gave apps of functionaliteiten en jij kunt ons daarbij helpen. Ook op het gebied van testen kunnen nog stappen gemaakt worden. Denk aan automatisering op het gebied van userinterface testen, security testen en performance testen. Maar er zijn zoveel meer dingen waar Mobile Company zich mee bezig houdt. We zijn continu bezig met ontwikkelen, vernieuwen en uitbreiden van onze Apps. Wij staan ook open voor jouw ideeën. Heb jij zelf een super tof idee wat je graag zou willen onderzoeken en uitvoeren voor jouw afstudeeropdracht? Hoe zouden wij volgens jou onze klanten nog beter kunnen bedienen met onze apps? Overtuig ons dan met jouw motivatie, en wie weet mag jij jouw idee dan gaan uitvoeren!
 
  • Jouw hbo, wo-bachelor of master opleiding in de richting van Informatica, software engineering of vergelijkbare studies.
  • Jouw ervaring als developer en affiniteit met app development.
  • Jouw leergierigheid en initiatieven. Daarnaast ben je creatief en heb je toffe ideeën hoe wij onze apps kunnen verbeteren en onze klanten nog beter kunnen bedienen.
  • Je bent een sociaal en gedreven persoon die graag samen uitdagende doelen bereikt.
Een plek waar je veel kan leren op het gebied van App Development. Een plek waarbij jouw onderzoek focust om impact te maken en ervoor zorgt dat jouw eindproduct daadwerkelijk wordt toegepast binnen Centraal Beheer. Je krijgt een stagevergoeding van €650 bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast krijg je wekelijks begeleiding van je stagebegeleider om inhoudelijke discussies omtrent je conceptueel product te voeren en daar waar nodig bij te sturen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Apeldoorn
Dienstverbanden
Stage

Apeldoorn | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.