Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeeronderzoek Warehouse Scalability in Groningen

Beschrijving

Afstudeeronderzoek Warehouse Scalability

Bouw een warehouse-systeem dat grote zakelijke bestellingen efficiënter afhandelt.

WO | Afstudeeronderzoek | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeien wij.

Zoek jij een afstudeeronderzoek waar je daadwerkelijk het verschil kan maken? Dit onderzoek omtrent Warehouse Scalability zet je voor een vraagstuk waar je écht je tanden in kan zetten.

Je opdracht

Wij ontwikkelen alle systemen zelf, want we houden niet van uitbesteden, maar wél van uitdaging. Het voorraadbeheer- en takensysteem voor orderverwerking beheren we bijvoorbeeld vanuit onze eigen mobiele (web)applicatie, waardoor team Verzenden & Bezorgen bestellingen efficiënt afhandelt. Het systeem is gericht op dagelijkse werkzaamheden, zoals het bijvullen van voorraadlocaties en het verzamelen van juiste producten bij bestellingen. Grote zakelijke bestellingen kunnen we op dit moment nog niet zo efficiënt afhandelen. Met meer dan duizend producten in één bestelling vereisen de zakelijke bestellingen een andere verwerking dan bestellingen die slechts enkele producten bevatten.

Jij gaat bezig met het optimaliseren van het verwerken van deze grote zakelijke bestellingen, zodat die nog sneller kunnen worden verzonden. Door de omvang van deze bestellingen ontstaan er een aantal uitdagingen, op zowel organisatorisch als technisch vlak. Voor wat betreft de techniek moeten er meerdere stappen worden gezet: optimalisatie van database en structuur, support voor business-to-business (B2B) binnen het warehouse en het protocolleren van het proces. Je kunt als oplossing hiervoor denken aan bijvoorbeeld een crossdocking protocol in combinatie met een controlesysteem. 

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken!

Wat bieden wij?
Wie ben jij?Je bent een gemotiveerde wo-student die een afstudeeronderzoek zoekt waarbij je echt het verschil kunt maken. Bij ons geen afraffelen of quick-fixes; wij gaan elke dag tot het uiterste om het absoluut optimale resultaat te behalen, en jij gaat hierin met ons mee. Daarnaast kun jij goed werken in een teamverband, want je werkt samen met je teamgenoten. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en maak je geen zorgen: daar pas je hartstikke goed bij!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Groningen
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Groningen | Stage ICT | Afstudeerstage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.