Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeeronderzoek Fraud Detection in Groningen

Beschrijving

Afstudeeronderzoek Fraud Detection

Focus op complex onderzoek naar beveiliging van een van de meest complexe transacties.

WO | Afstudeeronderzoek | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeien wij.

Wil je voor je afstudeeronderzoek een uitdaging aangaan op het gebied van beveiliging en machine learning? Bij Belsimpel werk je met de nieuwste technieken en heb je volop ruimte om jezelf te ontplooien.

Je opdracht

Binnen je onderzoek ga je bezig met het ontwikkelen van ons fraudedetectie-systeem. Als grootste online verkoper van telefoons en abonnementen is dit een uitdagende klus: persoonlijke gegevens zijn de basis van een succesvolle aanvraag, maar zijn ook privacygevoelig. Bescherming van onze klanten en de bijbehorende persoonlijke gegevens is daarom een enorme prioriteit. Identiteitsfraude proberen we te voorkomen door frauduleuze bestellingen in het ordersysteem te blokkeren.

Bestaande systemen zijn te basic om aan al onze eisen te voldoen. Het systeem moet immers niet alleen nagenoeg foutloos werken, het moet daarnaast op ontzettend veel factoren tegelijkertijd kunnen letten. Niet zo’n makkelijk verhaal dus. We richten ons daarom op het ontwikkelen van een nieuw systeem, wat zich focust op het gebruik van machine learning, patroonherkenning en dergelijke technieken. Het uitbreiden van bekende patronen naar AI-herkende patronen is een gigantische stap binnen de markt. Zo combineer je een leuk afstudeerproject met een flink aandeel in technologische innovatie. Wellicht heeft jouw project zelfs potentie voor uitbreiding binnen andere teams of bedrijven!

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken! 

Wat bieden wij?
Wie ben jij?Je bent een gemotiveerde wo-student die een afstudeeronderzoek zoekt waarbij je echt het verschil kunt maken. Bij ons geen afraffelen of quick-fixes; wij gaan elke dag tot het uiterste om het absoluut optimale resultaat te behalen, en jij gaat hierin met ons mee. Daarnaast kun jij goed werken in een teamverband, want je werkt samen met je teamgenoten. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en maak je geen zorgen: daar pas je hartstikke goed bij! 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Groningen
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Groningen | Stage ICT | Afstudeerstage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.