Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Privacy data management in Rotterdam

Beschrijving

Wat ga je doen?

Als stagiair lever jij een belangrijke bijdrage in het beschermen van de privacy van onze klanten! Door jouw kennis en kunde rondom data management en B2C communicatie weet jij een data lek te voorkomen.

Je gaat een data bewerkingen register kan aanleggen en inventariseren waar privacy gevoelige informatie in onze processen noodzakelijk is en hoe we dat het beste kunnen opslaan en afschermen voor onbevoegden. Je komt met voorstellen voor procedures voor betrokkenen om hun rechten m.b.t. inzage en wijziging en/of verwijdering van hun gegevens uit te voeren.

De wereld verandert en als Eneco Warmte en Koude gaan we de komende periode stevig groeien. Om zorgvuldig om te gaan met klantdata van StadsWarmte klanten, is het van belang te weten welke gegevens we precies vastleggen, met welk doel en in welk systeem. Het is ook van belang vast te leggen welke klanten toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun gegevens en voor welk doel. Ten slotte moeten we bepalen wanneer en hoe we de gegevens weer uit onze systemen moeten verwijderen.

Je bent verantwoordelijk voor
  • De inrichting van een data bewerkingen register, dat aansluit op de bij Eneco W&K gebruikte IT-systemen;
  • Inventarisatie van gebruikte en benodigde privacy gevoelige data;
  • Afstemming met de proceseigenaren;
  • Voorstellen voor dataminimalisatie;
  • Vastlegging van de privacy gevoelige data en de grondslag.
Wat breng je mee?
Je kunt snel nieuwe dingen leren en flexibel mee veranderen in onze dynamische organisatie. Je hebt lef, een hoog energie niveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar Eneco voor staat.

Daarnaast:
  • Volg je een passende HBO- of WO-studie, denk bijvoorbeeld aan Business, IT & Management of HBO Juridisch;
  • Heb je verstand van procesmanagement & data management;
  • Ben je accuraat, ook als je grote hoeveelheden data moet analyseren;
  • Kun je zowel zelfstandig goed werken als samen met betrokkenen;
  • Heb je gevoel van structuur en behoud je het overzicht gemakkelijk;
  • Je bent per direct beschikbaar.
Waar ga je werken?
Je komt te werken op de afdeling Strategisch Asset Management (SAM). SAM bepaalt het beleid op het gebied van assets, datamanagement, en kwaliteit, ARBO en milieu voor Warmte & Koude. SAM bepaalt de impact van wetswijzigingen en ondersteunt het bedrijfsonderdeel met de compliancy.

Werken bij Eneco betekent werken bij een duurzaam bedrijf. In een prachtig modern gebouw, waarin wordt gewerkt volgens “het nieuwe werken”, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander.

We werken volgens onze cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets.
Wat biedt Eneco als werkgever?

Dé plek om het verschil te maken in de energietransitie

Fijne werkomgeving met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling

Goede en moderne arbeidsvoorwaarden

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.