Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage mode bij modelabel TESSA WAGENVOORT in Den Haag

Tessa Wagenvoort is modeontwerper, gevestigd in Den Haag. Wagenvoorts werk staat bekend om textiel met handgemaakte prints en de toepassing van speciale technieken. Afgelopen januari presenteerde zij haar collectie AW2013/14 tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Beschrijving

Tessa Wagenvoort is een jong, groeiend modelabel. Tijdens een stage zullen vele aspecten van het modebedrijf aan bod komen en kun je ervaren hoe het is om als zelfstandig ondernemer in de modebranche te werken. Je mag meewerken aan de ontwikkeling van de nieuwe collectie SS2014. Patroontekenen, het uitvoeren van proefmodellen, het maken van technische- en ontwerp aanpassingen en stofkeuzes en stoftesten, zullen veel aan bod komen. Daarnaast krijg je een kijkje in het ontwerpproces en mag je meewerken met de uitvoering van de uiteindelijke collectiestukken. Ben je enthousiast geworden, stuur me dan een sollicitatie voor de stage.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.