Helaas, deze vacature is niet actief.

Scriptiestage Accountancy (WO Master) Zwolle per februari 2018

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij Masterstudent Accountancy en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptiestage? Kom dan bij onze Audit afdeling in Zwolle jouw scriptie schrijven!
 
Als scriptant bij Deloitte Audit houd je je met name bezig met het schrijven van je scriptie. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en kun je als lid van het auditteam onderdelen van een controle uitvoeren of helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie. Je krijgt alle gelegenheid om meer ervaring binnen de controlepraktijk op te doen.
Jouw profiel
Word jij uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent bezig met je Master Accountancy;
- Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je bent een echte teamplayer;
- Je barst van de ambitie om de top te bereiken!
Jouw werkveld
Als scriptant binnen onze Mid Market praktijk kom je te werken op een afdeling waar het klantenbestand voornamelijk bestaat uit controleplichtige MKB bedrijven en grote spelers op nationaal niveau met een omzet variërend van 50 miljoen tot 2 miljard. Binnen het klantenpakket van de Mid Market praktijk vind je veel familiebedrijven, waarbij zowel de onderneming als de ondernemer centraal staat. Onze klanten zijn actief binnen diverse branches waaronder Hospitality, Industrie, Transport, Logistiek, Bouw en Vastgoed. 
Jouw toekomst: Topscriptie leidt tot topbaan!

Lanceer je carrière bij Deloitte! Na een geslaagde scriptie stage periode bieden wij jou graag een functie aan als startend accountant. Als starter ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Zo start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Rebecca Schouten op telefoonnummer +3188 288 8882.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.