Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Promotie Analist in Utrecht

Beschrijving

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zeven miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Als Stagiair Promotie Analist ben je onderdeel van het enthousiaste team van Promotions Development & Operations binnen de afdeling Merchandising & Sourcing. Deze afdeling houdt zich bezig met het adviseren en faciliteren van de categorieteams op het gebied van campagnes en promoties. Denk daarbij aan het creëren van inzicht door het opstellen van analyses en het ontwikkelen van dashboards, het analyseren en optimaliseren van werkprocessen, het opstellen van het prijs- en het promotiebeleid en het geven van advies over de meest effectieve manier van winkelcommunicatie op het gebied van promoties. Een enorm interessant onderwerp waar nog veel winst is te behalen! In de rol van stagiair duik je samen met de promo analisten de data in om zoveel mogelijk inzichten te creëren. Op basis van jouw analyses kom je met concrete verbetervoorstellen richting categorieën en eigen afdeling. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de Promotions Developers. Samen met hen denk jij na hoe we promoties nog beter kunnen maken, wat daarvoor nodig is en test je nieuwe concepten. Een perfecte stage om op zowel abstract als concreet niveau het bedrijf bol.com te leren kennen en mee te helpen aan het verbeteren van de salesresultaten van de categorieën!


Wat ga je doen?

  • Opstellen van analyses vanuit verschillende databestanden
  • Ontwikkelen van een standaard rapportage om inzichten te delen binnen de Merchandising & Sourcingorganisatie
  • Pro-actief meedenken en adviseren over het optimaliseren van promotie resultaten
  • Coördinerende en sturende rol richting categorieën op het juiste gebruik van systemen
  • Ondersteunende promotions development werkzaamheden zoals het uitdenken van nieuwe concepten, a/b testen en evaluaties

Wat neem jij mee?

  • Een HBO- of WO-opleiding, voorkeur voor een economische, bedrijfskundige of vergelijkbare richting
  • Commercieel inzicht en uitstekende analytische vaardigheden
  • Goede kennis van Excel
  • Zelfstandig, resultaatgericht en communicatief vaardig
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende minimaal 4 maanden

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.