Helaas, deze vacature is niet actief.

Allround stagiair winkel / magazijn (m/v) in Heerlen

Even een break van de colleges en tijd voor de praktijk? Heuts Mobiliteit en Vrijetijd zoekt continue gemotiveerde en enthousiaste stagiaires voor in onze winkels (Hoensbroek, Maastricht, Gulpen, Kerkrade, Sittard, Echt, Roermond, Venlo, Venray, Weert, Helmond, Panningen, Eindhoven, Tilburg). Spreekt dit jou aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschrijving

Allround stagiair winkel / magazijn (m/v)

Even een break van de colleges en tijd voor de praktijk? Heuts Mobiliteit en Vrijetijd zoekt continue gemotiveerde en enthousiaste stagiaires voor in onze winkels (Hoensbroek, Maastricht, Gulpen, Kerkrade, Sittard, Echt, Roermond, Venlo, Venray, Weert, Helmond, Panningen, Eindhoven, Tilburg). Tijdens de stage kom je in aanmerking met een groot deel van de werkzaamheden die in onze winkels plaatsvinden, denk aan winkelpresentatie, verkoop, magazijnactiviteiten etc., uiteraard binnen een leuk team. Spreekt dit jou aan, dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie
Heuts Mobiliteit en Vrijetijd is een familiebedrijf. Al ruim veertig jaar zijn wij een vertrouwde en innovatieve speler op de Limburgse en Noord Brabantse Automotive markt. Heuts kent 3 afzetmarkten: de particuliere markt, de vak- en groothandel en de exportmarkt. Heuts staat voor Mobiliteit en Vrijetijd. Ons bedrijf telt ruim 500 medewerkers en bestaat uit 15 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant, een eigen callcenter, reclamebureau en automatiseringsafdeling. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributie centrum het kloppend hart van het bedrijf.


Voorbeelden van taken
-    Winkelpresentatie
-    Actieve verkoop
-    Vulwerkzaamheden
-    Magazijnwerkzaamheden
-    Alle overige voorkomende werkzaamheden
-    Je taken zullen afhankelijk van je opleiding en kwaliteiten worden samengesteld

 Functie-eisen
-    MBO werk- en denkniveau
-    Gemotiveerd en enthousiast
-    Representatief
-    ABN sprekend, goede communicatieve vaardigheden
-    Woonachtig in de regio Limburg t/m Brabant


Wij bieden
-    Een uitdagende stageplaats
-    Goede arbeidsomstandigheden
-    Prima stagevergoeding
-    Prettige werksfeer in een jong en dynamisch team


Interesse?
Voldoe je aan de voorwaarden en heb je interesse? Ga dan snel naar onze website, klikt rechtsboven op vacatures, en solliciteer via het adres in de vacature!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Heerlen
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Hoensbroek | Stage logistiek | Stage | Afstudeerstage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.