?????????? ??????????? ????? in Arnhem

Hé jij,Ben jij die enthousiaste en leergierige student(e), met een commerciële vibe én ben je opzoek naar stagebedrijf met een

Beschrijving

Hé jij,


Ben jij die enthousiaste en leergierige student(e), met een commerciële vibe én ben je opzoek naar stagebedrijf met een gezellige werksfeer waar je ook nog eens iets kan leren? Lees dan nu verder!
Over Q Hospitality Group


Altijd al in een dynamische organisatie willen werken waar geen dag hetzelfde is? Bij Q Hospitality Group krijg jij de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Daarnaast werk je niet voor één, maar zes locaties! Deze zijn: Thermae 2000, Hotel Haarhuis, De Koepelgevangenis Arnhem, Hotel Veluwe De Beyaerd, Kasteel Engelenburg en Kasteel de Essenburgh.
We zijn een snelgroeiende onderneming en daarom op zoek naar uitbreiding van het team. Onze ambitie is de vitaalste werkgever zijn van de gastvrijheidssector. Met fitte en energieke medewerkers, die er lol in hebben om samen met ons al die gasten een toptijd te bezorgen. Zelf ondernemen we al meer dan 30 jaar en voor ons is het allerleukste stuk dit samen met de mensen te doen.
Meer over ons kan je hier terugvinden: https://qhospitality.group/.
Wat ga je zoal doen als tijdens het Sales Traineeship


Tijdens je stage bied jij ondersteuning van commerciële activiteiten en initiatieven van Veluwe Hotel de Beyaerd, Hotel Haarhuis, De Koepelgevangenis (eventlocatie), Kasteel Engelenburg en mogelijke nieuwe locaties.
Daarnaast leer je meer over het bijhouden van de sales administratie in CRM. Het coördineren van salesrapportages is dan ook iets wat jij erg leuk vindt om jezelf verder in te verdiepen! Ook leer je meer over marketinginitiatieven en ondersteun je bij netwerkbijeenkomsten in de regio.
Ook bied jij ondersteuning bij corporate en clusteractiviteiten en events. Je zal hiernaast de ondersteunende factor zijn bij algemene verkoopgerichte activiteiten. Verder is er ook een mogelijkheid voor een afstudeeropdracht. Zo zal je een eigen project/taak op je nemen waar jij verantwoordelijkheid voor draagt.


Dit doe je samen met leuke en gezellige collega’s binnen het Sales team van Q. Wij kunnen niet wachten om jou te ontvangen!
Wat jij meebrengt


Jouw karakter typeert zich als energiek, proactief en gedreven. Jij weet jouw collega’s en klanten mee te nemen in jouw enthousiasme. Je voelt je goed in een sterk veranderende omgeving en wil meebouwen aan ons commerciële beleid. Je kan je daarnaast vinden in de volgende kenmerken:
• Je volgt een opleiding aan de Hotelschool, hbo-toerisme of een commerciële hbo-opleiding.


• Je bent gemotiveerd en wil het beste uit je werk halen.


• Ervaring binnen de Hospitality branche als pré, affiniteit ermee is een must.Uren per week, standplaats en aanvangsdatum


Wij zijn op zoek naar een student(e) die 4 tot 5 dagen per week met ons Q Sales-team gaat meewerken, voor minimaal 4 maanden. De standplaats voor deze stage is Arnhem, een unieke werkplek in onze Koepelgevangenis! De aanvangsdatum zal in overleg plaatsvinden, bij voorkeur augustus/september 2024.
Wat je van ons kan verwachten


· Een fijne stagevergoeding!


· Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je 1e stagemaand mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst.


· Toegang tot onze Quirky medewerkersapp met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, te leren en je te ontwikkelen binnen Q Hospitality Group.


· We are Q voordelen: korting bij alle locaties binnen Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com.


· My Q Shop: je spaart eenvoudig voor de leukste cadeaus en gadgets waarbij je veel keuzevrijheid hebt! Hiervoor krijg je op vaste momenten in het jaar punten toegekend. Bijvoorbeeld op je verjaardag en met kerst!


· Volop kansen. Heb jij de Q Factor? Waarin wil jij je ontwikkelen? Via onze eigen Academy zorgen we voor de juiste trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen. Samen met jou maken we een persoonlijk plan en bieden we goede doorgroeimogelijkheden binnen onze club!


· Een vitale werkomgeving. Dagelijks ligt de focus op vitaliteit. We besteden dan ook veel aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van alle Q-lega’s, bijvoorbeeld door middel van het inzetten van een vitaliteitscoach, sporten met korting, een fietsplan en gewoon door dagelijks even te vragen hoe het met je gaat!


· Hé, en als hospitality organisatie hoeven we je vast niet te vertellen dat wij wel weten hoe je door het hele jaar heen gave events voor medewerkers organiseert!
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. En een korte motivatie(-video) waarom jij denkt dat deze stage geknipt is voor jou via de solliciteerbutton van Hotelprofessionals. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen.Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Arnhem
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
03-07-2024

Arnhem | Stage management | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.