Social Media en Marketing Stage in Eindhoven

Over Accor:Sluit je aan bij Accor, waar passie en leven samenkomen!Accor Group, een

Beschrijving

Over Accor:


Sluit je aan bij Accor, waar passie en leven samenkomen!


Accor Group, een pionier in verantwoorde gastvrijheid, brengt meer dan 45 merken, 5.600 hotels, en 10.000 restaurants en lifestylebestemmingen samen in 110 landen. Elk merk heeft zijn eigen unieke karakter, zodat jij je echt thuis kunt voelen. Maar ze delen allemaal dezelfde ambitie: blijven innoveren en de status-quo uitdagen.


Als je bij ons komt werken, word je een Heartist®, omdat gastvrijheid bij ons vooral met het hart wordt gedaan.


Je komt terecht in een zorgzame omgeving en een team waar je helemaal jezelf kunt zijn. Hier kun je groeien, jezelf ontwikkelen, nieuwe beroepen ontdekken en carrièremogelijkheden najagen, of dat nu in jouw hotel is of ergens anders in de wereld!


Je geniet van exclusieve voordelen, zowel binnen als buiten de sector, en krijgt erkenning voor je dagelijkse inzet.


Bij ons maakt het niet uit wat je functie is, alles wat je doet draagt bij aan een diep gevoel van betekenis. Samen creëren we blijvende, gedenkwaardige en impactvolle ervaringen voor onze gasten, collega’s en de planeet.


Job Description
Functieomschrijving:


Vanaf september 2025 hebben we een leuke stageplaats beschikbaar in ons gezellige social media en marketing team!


Samen met de Commercial Manager (Anouk) houd je de social media kanalen van het hotel up-to-date. Denk hierbij aan het schrijven en plaatsen van content, maar ook het beantwoorden van vragen die via deze kanalen binnen komen vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Heb je input voor de social media kanalen van ons restaurant (Bar en Restaurant Vestdijk47)? Dan is deze ook van harte welkom!


Daarnaast ga je je bezighouden met overige marketing activiteiten van het hotel. Je hebt veelvuldig contact met collega’s en externe relaties, maar ook op administratief gebied ben je een duizendpoot. Jouw inzet, niveau, motivatie en initiatief bepalen wat je gaat leren en hoeveel verantwoordelijkheden jij krijgt!
Functie-eisen:


Wij zoeken een servicegericht persoon, met passie voor gastronomie. Maar het allerbelangrijkste is dat je een goede dosis motivatie hebt en je werkt met een lach!


Hoewel we in een hotel werken waar het 24/7 doorgaat, werk jij tijdens kantooruren. Je komt terecht op een ruim kantoor op de 2de etage van ons hotel met in totaal 7 collega’s van Sales & Reserveringen. Je bent gefocust aan het werk, maar tussendoor is er wel tijd voor een grapje bij een grote kop thee of een kop koffie.
Wat Pullman aanbied:


Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accor en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor.


  • Wij bieden een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand op fulltime basis;
  • na je proeftijd krijg je een www’tje wat betekent dat je mag overnachten in ons hotel;
  • lunch en/of diner wordt verzorgd in café Cocagne;
  • lid worden van de PV, deze organiseren diverse activiteiten;
  • bij ons parkeer je gratis;
  • gezellige team uitjes;
  • verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
24-06-2024

Eindhoven | Stage horeca | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.