Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Duurzaamheid in Uden

Aan de slag bij CSULocatie: Uden / Hybride  Uren: 24 - 40 uur per week  Periode: vanaf september 2024 Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen CSU, Tzorg en Zizo. Als familiebedrijf is duurzaamheid altijd al een thema geweest in onze bedrijfsvoering en het zijn van de organisatie. Elke dag werken we vanuit onze filosofie van ‘Slimmer, Scherper en Schoner’ aan een mooier en beter Nederland. Vanuit dit denken willen we vanaf september 2024 aan de slag met een Total Care Green Student Office. Samen met het duurzaamheidsteam, de afdelingen waar duurzaamheid verder geïmplementeerd moet worden, willen we een groep stagiaires de kans bieden ons te ondersteunen in onze duurzame reis. Een unieke kans voor jou! Als Stagiair Duurzaamheid kun j

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Uden / Hybride 
Uren: 24 - 40 uur per week 
Periode: vanaf september 2024

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen CSU, Tzorg en Zizo. Als familiebedrijf is duurzaamheid altijd al een thema geweest in onze bedrijfsvoering en het zijn van de organisatie. Elke dag werken we vanuit onze filosofie van ‘Slimmer, Scherper en Schoner’ aan een mooier en beter Nederland. Vanuit dit denken willen we vanaf september 2024 aan de slag met een Total Care Green Student Office. Samen met het duurzaamheidsteam, de afdelingen waar duurzaamheid verder geïmplementeerd moet worden, willen we een groep stagiaires de kans bieden ons te ondersteunen in onze duurzame reis. Een unieke kans voor jou!

Als Stagiair Duurzaamheid kun je je bezighouden met één van deze onderzoeksthema’s binnen de organisatie. Maar voel je vrij om hierover met ons in gesprek te gaan!

 • Duurzaam schoonmaken meten via Green & Social Impact: Deze tool maakt onze duurzame impact bij klanten inzichtelijk, maar is nooit klaar en jij kunt helpen in de doorontwikkeling (inhoud, automatisering, toevoegen indicatoren, uitbouwen maatregelen, voorspellend karakter e.d.). Maar we moeten ook implementeren richting klanten en ons proces.
  Uit deze tooling komen ook veel maatregelen die we kunnen invoeren. Help mee om een portfolio aan duurzame maatregelen te ontwikkelen, door te rekenen en te implementeren.
 • Duurzame Thuiszorg meten: hoe kunnen we de tooling van CSU vertalen naar de thuiszorg? Ga met klanten in gesprek over onze impact en waar wij deze kunnen reduceren. Help ons met datageneratie en -analyse, maar vooral ook met het door ontwikkelen van de tools voor de thuiszorgmarkt.
 • Oogstplan Materialen: binnen schoonmaak en thuiszorg gebruiken we heel veel materialen. Een groot aantal daarvan is ook afval of komt na gebruik retour. Denk aan een vlakmop, een stofzuiger of een wat duurdere machine. Wat komt er eigenlijk terug en hoe kunnen we die producten een tweede leven geven? Opknappen natuurlijk, maar misschien ook wel nieuwe producten van maken. Help mee en doe voorstellen!
 • Verduurzamen machinepark: er ligt al een mooi plan hoe wij ons machinepark willen verduurzamen. Help mee dat plan tot verdere detaillering en uitvoer te brengen.
 • CSRD/ reporting: wetgeving en beleid ten aanzien van non-financial reporting wordt steeds strikter, ook voor ons als familiebedrijf. Kom jij meehelpen in deze projectgroep en daarbinnen je eigen taak of deelthema verder in te vullen? Denk aan analyses, rapportages, aanvullend beleid ontwikkelen e.d.
 • Benchmark duurzaam schoonmaken: vanuit eerder genoemde tooling is het interessant om voor bepaalde sectoren een benchmark te ontwikkelen zoals bijvoorbeeld voor voetbalstadions, of kantoren of zorginstellingen. Help jij ons mee?
 • Duurzaamheid integreren bij opstart nieuwe klanten: dit is het moment om duurzaamheid goed te integreren. Maar hoe? Kom jij ons helpen dat te bedenken en te implementeren?
 • Duurzaamheid bij onze klanten: Hoe vertalen wij het duurzaamheidsbeleid van onze klanten in een concreet schoonmaakproduct of -dienst? Help ons met het optimaliseren van het klantproces en om ons product en onze dienstverlening verder verduurzamen. Waar is ons product duurzamer dan dat van de collega’s?

Kom jij in stage lopen in onze supergezellige organisatie? Een organisatie waarin zelfinitiatief zeer op prijs wordt gesteld. Een organisatie waarin duurzaamheid meer is dan een stafafdeling en geïntegreerd moet worden in alle werkprocessen.   

Jij brengt mee als Stagiaire Duurzaamheid:

Jij kunt goed prioriteiten stellen en werkt zelfstandig aan jouw project. Hiervoor zoek je uiteraard wel veel de samenwerking op met onze collega’s. Het dragen van verantwoordelijkheid voor jouw project vind jij geen probleem. Je houdt wel van een uitdaging en samen met de andere stagiaires en jouw collega’s lever jij een waardevolle bijdrage aan de verduurzaming van onze organisatie!

Je volgt een hbo- of WO-opleiding waarin aandacht word besteed aan duurzaamheid.
Zie onderstaand:

 • Bedrijfskunde: Ben jij een bedrijfskundestudent met een interesse in duurzame bedrijfsvoering? Dan kunnen we jouw inzichten goed gebruiken.
 • Duurzaamheidsmanagement: Studenten die zich richten op duurzaamheidsvraagstukken en de integratie van duurzaamheid in bedrijfsprocessen.
 • Marketing en Klantmanagement: Voor studenten die begrijpen hoe belangrijk de klant is in ons duurzaamheidsverhaal en die willen helpen om klantgerichte duurzame strategieën te ontwikkelen.
 • Materiaalkunde: Ben je bezig met een studie in materiaalkunde en geïnteresseerd in duurzame materialen? Help ons bij het vinden en implementeren van milieuvriendelijke materiaaloplossingen.
 • Inkoop en Supply Chain Management: Studenten met kennis van duurzame inkoopstrategieën en supply chain management.
 • Facility Management: Voor studenten die zich willen verdiepen in duurzame oplossingen binnen facilitaire diensten en bedrijfsvoering.

Voor de beste studenten

… hebben wij de beste stages. We hebben je heel wat te bieden!

Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages!

 • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep voor Total Care Green Student Office! Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe;
 • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden;
 • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaakbranche!
 • We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen;
 • Ook krijg je een gratis sportabonnement van ons!
 • Mogelijkheid tot deelname bij de MDT missie. Dit is een maatschappelijke diensttijd missie waarin jongeren fysieke en mentale grenzen verleggen, contact leggen en maatschappelijke impact creëren.

Medewerkers maken het verschil

Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant, medewerker of stagiair.


Aan het werk

Ben jij even enthousiast over onze mogelijkheden voor jou as stagiair(e), maar heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk, Julia Rademaker (takethestage@csu.nl) beantwoordt graag je vragen.

Ook kun je nog kijken op:

https://www.werkenbijcsu.nl/nl/nl/stage

.

#CSUKantoorB

  Extra informatie

  Status
  Inactief
  Opleidingsniveaus
  MBO
  Plaats
  Uden
  Dienstverbanden
  Stage

  Uden | Stage | MBO

  We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.