Helaas, deze vacature is niet actief.

Fulltime operationeel teamleider in Eemshaven

Heb jij passie voor het leiden van teams in een high-tech omgeving? Ga dan aan de slag als fulltime operationeel teamleider in Eemshaven!

32 - 40 uur per week
Tussen €31,00 en €34,00 per uur

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als fulltime operationeel teamleider in Eemshaven ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van diverse teams. Samen met andere leidinggevenden zorg jij ervoor dat alles binnen het datacenter wordt onderhouden en organiseer je diverse projecten. Je houdt dagelijks toezicht op de gang van zaken en zoekt voortdurend naar verbeteringen. Tevens waarborg je de kwaliteit en veiligheid continu. Je denkt ook mee tijdens het inkoopproces en helpt bij het opstellen van managementrapportages. Als fulltime operationeel teamleider in Eemshaven ben jij de drijvende kracht achter een efficiënte en effectieve uitvoering van werkzaamheden. Jij leidt en stuurt het operationele team aan, bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.

Wie ben jij?
Jij beschikt over sterke leiderschapsvaardigheden en bent in staat om je team te motiveren. Je kunt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden bewaken en operationele problemen oplossen. Daarnaast ben je in staat om werkschema's en planningen op te stellen en bij te houden. Het waarborgen van een veilige en efficiënte werkomgeving is voor jou vanzelfsprekend.

Waar kom je te werken? 
Je stapt binnen bij een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf is actief in 100 verschillende landen, maar jouw rol zal zich richten op de locatie in de Eemshaven. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een internationaal team, met collega's van diverse achtergronden en culturen. Naast hun specialisatie in vastgoed is het bedrijf ook expert op het gebied van data. 

Solliciteer nu!
Ben jij klaar voor deze uitdagende functie als fulltime operationeel teamleider in Eemshaven? Solliciteer dan direct!

Wat wij bieden

  • Een salaris indicatie tussen € 31 en € 34 bruto per uur op basis van ervaring;
  • De mogelijkheid om te werken in een internationaal team;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • Kansen voor doorgroeimogelijkheden.
  • Een uitdagende functie in de Eemshaven!

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je hebt ervaring in het voorbereiden van begrotingen en offertes;
  • je hebt kennis van onderhoud , plannen en strategieën.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Eemshaven
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €31,00 en €34,00 per uur
Verantwoordelijk voor
het aansturen en coördineren van een team om ervoor te zorgen dat operationele doelen worden behaald.

Eemshaven | Stage management | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.