Trainee até in Amsterdam

Beschrijving

Heb jij een passie voor lekker eten en sta je te popelen om onvergetelijke culinaire ervaringen te creëren? Ontdek samen met ons een nieuwe en exclusieve wereld van smaken in Restaurant até in The Dylan Hotel, Amsterdam!

Gevestigd aan de Keizersgracht, in het hart van De Negen Straatjes bevindt zich het best bewaarde geheim van Amsterdam: The Dylan Amsterdam. Een 5-sterren boutique hotel waar het draait om oprechte en persoonlijke service en we onvergetelijke ervaringen creëren voor onze gasten. Een historische omgeving met 41 unieke hotelkamers, 4 ruimtes voor evenementen en drie restaurants: Bar Brasserie OCCO, het met twee Michelinsterren bekroonde Restaurant Vinkeles, en het kleinste fine-dining restaurant van Nederland, até.

Restaurant até dompelt zijn gasten onder in een culinaire reis als geen ander. Até is een chef's table met 6 plaatsen waar chef Filip een proefmenu van 9 gangen samenstelt. Bij até richten we ons op fine dining door invloeden van veelgeprezen keukens in elk gerecht te verwerken, waardoor een buitengewone smaak en een unieke ervaring voor onze gasten ontstaat.

Chef Filip Hanlo's culinaire expertise is een mix van zijn diverse achtergrond en ervaringen bij wereldberoemde restaurants. Chef Filip heeft zijn opleiding genoten bij prestigieuze sterrenrestaurants zoals Le Chique* in Cancun, Noma*** in Kopenhagen, Azure 45* in Tokio, Restaurant Cheval Blanc*** in Basel en Le Grand Restaurant** in Parijs. Zijn kookfilosofie combineert elementen uit de Mexicaanse, Japanse en Franse keuken, wat resulteert in een unieke en innovatieve culinaire stijl.

Als stagiair bij até werk je zij aan zij met chef-kok Filip Hanlo en leer je uit de eerste hand hoogwaardige kooktechnieken en de kunst van het combineren van verschillende culinaire tradities. Je krijgt de kans om met de beste ingrediënten te werken en innovatieve kookmethodes te verkennen die geïnspireerd zijn door de Japanse, Franse en Mexicaanse keuken. Buiten de keuken zul je je ook bezighouden met het bedienen van gasten en leren over wijn, waardoor je je restaurantkennis uitbreidt.


We zijn op zoek naar iemand die:

- Studeert aan een kookschool, hotelschool of vergelijkbaar is

- gepassioneerd is over koken en gastvriendelijkheid

- Stressbestendig, enthousiast en kwaliteitsgericht is

- Vloeiend Engels spreekt

Wat wij bieden:

- 700 euro stagevergoeding

- Kortingen bij Twee Michelin sterren Restaurant Vinkeles en High Wine bij Bar Brasserie OCCO

- Personeelstarief bij The Leading Hotels of The World wereldwijd

- Diverse personeelsevenementen en 50% F&B korting bij zestien 5-sterren hotels in Amsterdam

- Gratis gebruik van onze personeelskantine tijdens lunch en diner

Verhoog je culinaire vaardigheden en begin aan een unieke gastronomische reis bij até. Kom bij ons werken door je CV en motivatie te sturen naar hr@dylanamsterdam.com t.a.v. Simone van Hunnik.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
11-06-2024

Amsterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.