Reservations & Marketing Trainee in Den Haag

Beschrijving

Word jij gelukkig van een Hospitality omgeving? Wil je een uitdagende en afwisselende stage met de leukste collega’s en vlakbij het strand van Scheveningen? Ontdek je kansen bij ibis Styles Den Haag Scheveningen en maak kennis met onze benefits!

Wie zoeken wij

Als onderdeel van het Back Office team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen in het hotel.

Je neemt zowel individuele- als groepsreserveringen aan per e-mail of telefoon en verwerkt deze op juiste wijze in onze systemen. Je maakt sheets met hierop alle details en deelt deze met de betrokken afdelingen. Tevens verzorg je rondleidingen voor potentiële nieuwe klanten. Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elk verblijf verloopt mede door jouw toedoen van reservering tot evaluatie perfect!

Als Reservations & Marketing stagiaire ben jij tevens degene die voor ons prachtige hotel creatief te werk gaat en mooie content ontwerpt en aansprekend social media campagnes ontwikkelt. Daarnaast krijg je de kans om een goed plan van aanpak te maken op het gebied van Social Media en neem je initiatief bij het verzinnen van leuke evenementen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

· Aannemen en juist verwerken van (groeps) reserveringen

· Sales en aftersales activiteiten

· Je hebt passie voor het vak en hebt een commerciële instelling.

· Voorbereiden en verzorgen van rondleidingen

· Het opzetten en beheren van social media campagnes en content beheer

· Analyseren en verbeteren van de online hotelreputatie

· Begeleiden interne- en externe fotoshoots

· Ondersteuning reserverings afdeling

· Is er dringende hulp nodig op een andere afdeling binnen het hotel? Dan bied je ook daar een helpende hand.

Ga jij ervoor zorgen dat ibis Styles Scheveningen nog verder groeit en dat gasten niet om onze aansprekende content heen kunnen?


Wat bieden wij?

Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Wij bieden een uitdagende, leerzame stageplaats aan in een groeiende onderneming met veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt €500,- stagevergoeding op basis van een fulltime (38 uur) stage.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons komen stage lopen? Je voldoet aan het profiel en onze criteria? Dan ga jij natuurlijk niet wachten om contact op te nemen.

Je stuurt je reactie en je CV naar Zarina Ramdjan via Zarina.Ramdjan@ibisstylesscheveningen.com en hopelijk mogen we jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Den Haag | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.