Supervisor stage in Rotterdam

Beschrijving

Volg jij een relevante Hospitality opleiding en ben je op zoek naar een leerzame stage van minimaal 4 maanden bij de Front Office bij het mooiste en leukste hotel van de stad Rotterdam?

Bij ons leer je zowel in de Front als de Back office alle kneepjes van het vak in een fijne omgeving. Bij ons is een stage geen standaard stage, je bent een volwaardige Supervisor Front-Office, wordt gewaardeerd, maken plezier en willen je graag beter maken en veel leren..


Familie & gezelligheid

The James Hotel is geen grote hotelketen, maar voelt juist daarom alsof je samen met je familie een hotel runt. Een tweede thuis en een familie waar je graag tijd mee doorbrengt. We gaan samen uit, hebben ontzettend veel lol en hebben één grote gemeenschappelijke deler; we willen het anderen graag naar hun zin maken. We werken graag met en voor mensen. Dat doen we vol energie en passie en we vinden dat representativiteit hierbij voorop moet staan. We zorgen er bij The James Hotel voor dat je nooit alleen staat. Er is altijd een collega waarmee je de shift draait. Overigens zijn dat geen nachtdiensten, lucky you! We zijn enorm trots op de fijne familiaire sfeer onder de medewerkers en doen er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Leuke teamuitjes, aardigheidjes met de feestdagen en wij vergeten je verjaardag zeker weten niet! Trakteer jij dan taart? :)

Wat ga je doen?

* Elke gast een warm welkom geven

* Onze gasten helpen met het in- en uitchecken aan de balie

* Het zijn van een uitstekende gastvrouw/ heer in onze lounge

* Het met enthousiasme verschaffen van informatie over het hotel en de omgeving

* Inspelen op de behoeften van de gast door te luisteren, anticiperen en adviseren

Wat heb je nodig?

* Je hebt een positieve en gedreven instelling. Met jouw vakbekwaamheid en professionele instelling draag je bij aan ons kwaliteitsniveau

* Je bent in staat om open, eerlijk en respectvol te communiceren

* Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

* Je volgt een opleiding van toerisme of luchtvaartdienstverlening

* Je bent Flexibel

* Je bent oplossingsgericht en proactief;

* Je woont in de regio Rotterdam, en weet daarom alle hotspots van Rotterdam te vinden

* Representatieve uitstraling met een grote glimlach op je gezicht

* Je stage start in het jaar 2024


Waarom stage lopen bij ons?

* Een stagevergoeding van €500,- per maand

* Een gratis overnachting per jaar in één van onze hotels (The James Hotel of Hotel2Stay) voor jezelf of die je cadeau kan doen.

* Korting voor vrienden of familie: 25% korting voor vrienden en familie & 30% korting op F&B producten uit onze eigen foodmarket.

* Om alle personeelsleden iets extra's te bieden hebben wij ons aangesloten bij de Personeelsvoordeelwinkel. Hier worden kortingen aangeboden tot wel 70% zelfs op de A-merken.

* Wij investeren in jouw groei & ontwikkeling: MEWS training met certificaat, veiligheidstrainingen.

* Mooi uniform: van het merk Penn & Ink.

* Professionele foto’s: Je krijgt een eigen professionele zakelijke foto door onze bedrijfsfotograaf die je kunt gebruiken voor je CV en of je eigen LinkedIn profiel.

* Ervaring opdoen bij ons zusje: met een overnachting als je zou willen.


Over ons

Bij The James Hotel creëren we een dynamische werkplek waarbij geen dag hetzelfde is. Je maakt veel mee en er is altijd ruimte voor innovatie en eigen inbreng. We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons meedenken. Zo stellen wij zelf nieuwe arrangementen samen en vieren wij de verjaardagen van onze gasten met een cadeau. Voor iedere medewerker hebben wij een periodiek WOW budget van €50 om een WOW effect te creëren. Dit budget is vrij te besteden om gasten blij te maken als jij ervan overtuigd bent dat dit jou gaat lukken. Daarnaast geven wij onze medewerkers de kans om zichzelf verder te ontwikkelen binnen de hotellerie. Jouw enthousiasme en drive bepaalt welke stappen je zet. The James Hotel biedt daarvoor verschillende trajecten aan, zoals van een stage naar een full- of parttime baan. Ook als je geen ervaring hebt kun jij je ontwikkelen van Front Office Medewerker naar Supervisor en van daaruit zelfs naar Assistent Front Office Manager. Kansen genoeg dus!

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met lindsay@thejames.nl of bel naar 0107605070.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Rotterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.