Guest Relations Stagiair(e) in Den Haag

Guest Relations Stagiair(e)Grand Hotel Amrath Kurhaus is een luxe historisch vijfsterren hotel gelegen aan de prachtige

Beschrijving

Guest Relations Stagiair(e)

Grand Hotel Amrath Kurhaus is een luxe historisch vijfsterren hotel gelegen aan de prachtige kust van Scheveningen. Het hotel staat bekend om zijn uitmuntende service en gastvrijheid. Medewerkers worden getraind om de hoogste standaarden te handhaven, waardoor elke gast een onvergetelijke ervaring krijgt die aan hun verwachtingen voldoet en deze overtreft. Het hotel investeert in de ontwikkeling van zijn medewerkers, door middel van trainingen en kansen voor loopbaanontwikkeling. Zo kunnen medewerkers verbeteren en doorgroeien binnen het bedrijf.

Als Guest Relations Stagiaire ben jij het gezicht van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van alle gasten in onze lobby en het verlenen van extra zorg aan onze VIP-gasten. Jouw belangrijkste taak is om de totale gastervaring te optimaliseren en gasten een unieke en onvergetelijke belevenis te bezorgen. Je zorgt ervoor dat onze gasten niets tekort komen en dat onze VIP-gasten op een bijzondere manier worden ontvangen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor review management, en het oppakken van diverse projecten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Wie ben jij?

  • Je bent op zoek naar een stage die aansluit bij je studie.
  • Je bent leergierig en op zoek naar een uitdaging.
  • Je bent sociaal, behulpzaam en je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent een echte teamplayer, je vindt het leuk om samen te werken!
  • Je bent flexibel beschikbaar en onregelmatige werktijden is voor jou geen probleem.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

Grand Hotel Amrâth Kurhaus biedt je een interessante en leerzame stageplek binnen een ambitieuze en groeiende organisatie, die voortdurend in beweging is. Je kunt dan ook rekenen op een prima arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Wij bieden stagiaires leuke extra voordelen, zoals een stagevergoeding, een woonvergoeding wanneer je op jezelf woont en dit kan aantonen door middel van een huurcontract en wij bieden alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt voor je professionele ontwikkeling en schoolopdracht.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Den Haag | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.