Front Office Trainee in Hoofddorp

Beschrijving

Vlak naast het Hoofddorp treinstation bevindt momenteel het 4* IntercityHotel Amsterdam Airport. Met 280 kamers, Spa/Fitness, diverse zalen, een restaurant en bar het grootste IntercityHotel van Nederland!


Het iconische hotel is onderdeel van H World International waartoe ook andere merken zoals Steigenberger, Jaz in the City en Zleep toe behoren.De functie


Voor onze Front Office afdeling zoeken wij een enthousiaste trainee! Tijdens jouw stage ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten in het hotel en geef jij de gasten een echt “home away from home” gevoel!


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij gastvrijheid centraal staat? Dan ben jij diegene die wij zoeken!


Wie ben jij?


Jij bent een echte teamplayer, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb jij een representatieve uitstraling en is het jouw passie om onze gasten een onvergetelijke ervaring te verzorgen! Tot slot voldoe jij aan de volgende functie-eisen:


  • Je volgt momenteel een MBO opleiding, met voorkeur MBO Hotelschool;
  • Je spreekt Nederlands en je red je prima in het Engels;
  • Woonachtig in omgeving Schiphol/Amsterdam.
  • Wist je dat?Wij zorgen voor een internationaal podium, waarop volop ruimte is voor ontwikkeling?
  • Wij goed voor onze medewerkers zorgen en een collegiale en professionele werkomgeving bieden?
  • Je medewerkerskortingen krijgt bij andere Steigenberger hotels in het binnen- en buitenland?
  • Ook jouw vrienden en familie hiervan kunnen profiteren?
  • Wij nog veel meer andere secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, zoals collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars en tegemoetkoming in reiskosten?
ONZE MERKEN


The right hotel experience for every need


Met meer dan 150 hotels in 20 landen op 3 continenten brengt H World International vijf afzonderlijke hotelmerken samen onder één paraplu. Steigenberger Hotels & Resorts heeft 60 hotels gehuisvest in historische traditionele gebouwen en levendige stadsresidenties, en biedt ook gezondheids- en schoonheidsoases te midden van de natuur. MAXX by Steigenberger is een nieuw en charismatisch concept dat de nadruk legt op het essentiële in overeenstemming met zijn motto "MAXXimize your stay". De hotels van het merk Jaz in the City, weerspiegelen de metropolitaanse levensstijl uit de lokale muzikale- en culturele scene. IntercityHotel biedt meer dan 40 hogere middenklasse stedelijke hotels, die allemaal op loopafstand van treinstations of luchthavens liggen. En Zleep Hotels - een bekend en succesvol hotelmerk in Scandinavië, dat service en ontwerp tegen een geweldige prijs voor velen aanbiedt.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Hoofddorp
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
24-06-2024

Hoofddorp | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.