Stage Keuken in Amsterdam

Beschrijving

Wanted: Trainee Keuken (Flavor Maker Pupil)

Jaz Amsterdam is een hotel dat haar gasten wilt verrassen en een verblijf wilt verzorgen dat ze nooit zouden verwachten. Om dit te realiseren zijn we opzoek naar een nieuwe collega dat in een cool, dynamisch en innovatieve omgeving wilt werken. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wil jij onder leiding van professionele koks leren hoe het er aan toe gaat in de open keuken van de Rhythms Bar & Kitchen? En is het maken van gerechten in grotere hoeveelheden voor onze gasten bij het ontbijt of de banqueting iets voor jou? Kom dan nu onze keukenbrigade versterken!

Onder leiding van de Sous-Chef voer jij als Leerling Keuken alle voorbereidende werkzaamheden uit in de keuken. Tevens ondersteun jij bij het bereiden van sauzen, vlees en vis, het portioneren van de gerechten en het opmaken van de borden. Met behulp van de basiskooktechnieken verwerk jij verschillende ingrediënten tot warme en koude gerechten. Verder communiceer jij dagelijks met jouw collega’s in de bediening om zo onze gasten een onvergetelijk verblijf te laten ervaren.


Als jij:

¯ Een passie hebt voor locale producten en vakmanschap, met andere woorden: je bent een FOODIE;

¯ Beschikt over multitasken als een tweede natuur;

¯ Vindt dat koken een kunst is;

¯ Bent op zoek naar een unieke omgeving om van te leren;

En jij:

¯ Volgt een koks/horeca opleiding;

¯ Bent op zoek naar een stageplek voor minimaal 20 weken;

¯ Wilt je ontwikkelen tot een keuken expert;

¯ Hebt een beetje ervaring in de keuken;

¯ Ziet het zitten om de keukenbrigade van Jaz Amsterdam te ondersteunen onder begeleiding van een leermeester;

¯ Spreekt Engels en bij voorkeur Nederlands – meer talen zijn een pré.

Than we match!

Wat wij bieden

¯ Een inspiratievolle en dynamische werkomgeving met jazzy collega’s;

¯ Een internationaal podium, vol met ruimte voor ontwikkeling;

¯ Medewerkerskorting bij andere Steigenberger hotels over de hele wereld;

¯ Wordt DE favoriete persoon van jouw vrienden en familie met de Friends & Family korting bij alle Steigenberger Hotels;

¯ En nog veel meer voordelen!

Jaz in the city

Jaz in the city is in november 2015 nieuw geopend in Amsterdam. Het hotel is uniek in zijn soort en anders dan andere hotels in Amsterdam. Wij dansen op een nieuw soort ritme en hebben een hip, bijzonder en dynamisch concept in een creatieve werkomgeving vol met frisse perspectieven en inspiratie. Bij Jaz Amsterdam zijn wij continu bezig met het vernieuwen, verkennen en creeëren van een unieke beleving voor onze gasten.

Met 258 in-tune kamers, 11 offbeat suites, de Rhythms bar en restaurant, zijn wij the place-to-be voor de bezoekers van de Ziggo Dome of het centrum van Amsterdam. Wij verwelkomen graag onze gasten en geven hun een unieke beleving door onze muzikale pop-up optredens, lokale art en hartverwarmende hospitality.

Let’s meet!

Laat ons weten wat jou in beweging brengt! Wij zien dit graag terug in je sollicitatie, met bijgevoegd een cv en foto. Bekijk voor de Jaz Amsterdam feeling onze website: www.jaz-hotel.com.

Wil je graag meer weten? Bel ons op 020 54 00 871

Of e-mail ons: career.amsterdam@jaz-hotel.com

www.jaz-hotel.com

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Amsterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.