Trainee Accounting in Amsterdam

Accounting intern a.k.a. Box Office Bean Counter Starlet“Jaz in the City is looking for an accurate Accounting

Beschrijving

Accounting intern a.k.a. Box Office Bean Counter Starlet


“Jaz in the City is looking for an accurate Accounting Intern!”


Jaz in the City, een jong en vernieuwend hotel op een unieke locatie in Amsterdam! Dit hotel staat voor de ultieme guest experience, onze zogenaamde Superstar Experience. Als enthousiaste Accounting Stagiair(e) kan dit succes nog groter maken. Are you up for the job? Lees dan snel verder!


Wij creeëren en origineel concept door continu bezig te zijn met vernieuwing en verbetering op het gebied van design, art, technology, food & music! Met een ideale ligging naast de Ziggo Dome, tegenover de Johan Cruijf Arena en op loopafstand van de AFAS Live, zit je bij Jaz in the City op de eerste rij als het gaat om een unieke hotelbeleving.


Alle medewerkers bij Jaz in the City zorgen als bandleden voor de juiste Vibe van dit hotel. Zo is o.a. De general manager onze ‘Band leader’, de management assistent de ‘Choreographer’, de chef onze ‘Flavor Master’ en ben jij als Accounting Stagiair(e) onze ware ‘Box Office Bean Counter’. Een ‘Bean Counter’ is een Engelse benaming voor iemand die financiele beslissingen maakt binnen een bedrijf, het liefste door de uitgaven zo veel mogelijk te beperken. Muziek is belangrijk binnen Jaz, maar naast live optredens is ook het financiele plaatje erg belangrijk voor Jaz, hier zal jij bij helpen!


Jij zal de crediteuren- en debiteuren administratie beheersen. Jij houdt je bezig met de ‘Income Audit’ en bent medeverantwoordelijk voor naleing van alle Veiligheid, Gezondheid en Welzijn zaken (VGW) die zijn opgenomenin de regelementen van dit hotel. De specifieke stageopdracht zal nader bepaald worden en is afhankelijk van je opleiding en interesse!

Jij, als onze ideale kandidaat:

  • Hebt cijfermatig inzicht en werk nauwkeurig;
  • Hebt affiniteit met hotellerie;
  • Hebt sterke communicatieve en soiale vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kan goed overweg met Excel.

Wij, als jouw ideale werkgever:

  • Bieden interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Hebben oprechte waardering voor jouw spontaniteit en inzet;
  • Zorgen voor een energieke werkomgeving met een mooi toekomstperspectief;
  • Garanderen korting voor jou en je vrienden+familie bij alle H World International Hotels.


Are You The One That I Want? Wil je graag meewerken aan het succes van Jaz Amsterdam, het muziekale familielid van H World International? Solliciteer dan nu & let’s make some noise!


Jaz in the City Amsterdam

Email: career.amsterdam@jaz-hotel.co

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Amsterdam | Administratieve stage | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.